Disney

Disney

Pendul

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717514126/717514126_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Disney

  Pendul

  Daţi frâu liber imaginaţiei

  Acest abajur cu decupaje fanteziste realizat de Philips | Disney Planes Fire & Rescue proiectează modele jucăuşe pe pereţii dormitorului şi este viu colorat. Prezentând în acţiune starurile preferate din Planes ale copilului tău, va inspira vise mari şi plăcute! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Daţi frâu liber imaginaţiei

 • Pentru copii

  Pentru copii

  Această lampă realizată de Philips şi Marvel pentru dormitorul copilului tău creează un mediu care încurajează copiii să se răsfeţe cu ceea ce le place mai mult - distracţie şi creativitate! Un loc în care copilul tău poate învăţa, se poate juca şi poate dormi alături de personajul preferat Disney. Această lampă este concepută să ofere siguranţă copilului tău.

 • Doar abajur

  Doar abajur

  La acest abajur, conceput pentru utilizare ca lampă supendată, lampa, firele şi soclul nu sunt incluse. Abajurul poate fi utilizat cu ambele tipuri de soclu, E27 şi E14, fiindcă include adaptor de la E27 la E14.

 • Înălţime reglabilă la instalare

  Această lustră îţi este furnizată împreună cu cabluri lungi care să îţi ofere o flexibilitate maximă în timpul instalării. Alege înălţimea perfectă care să corespundă nevoilor tale.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa