Marvel

Marvel

Pendul

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717513516/717513516_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Marvel

  Pendul

  Daţi frâu liber imaginaţiei

  Această lampă suspendată Avengers cu decupări îndrăzneţe de la Philips şi Marvel proiectează modele jucăuşe pe pereţii dormitorului şi este viu colorată. Cu personajele preferate din Avengers ale copilului tău, aceasta va inspira vise intense şi plăcute! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Daţi frâu liber imaginaţiei

 • Pentru copii

  Pentru copii

  Această lampă realizată de Philips şi Marvel pentru dormitorul copilului dvs. creează un mediu care încurajează copiii să se răsfeţe cu ceea ce le place mai mult - distracţie şi creativitate! Un loc în care copilul dvs. poate învăţa, se poate juca şi poate dormi alături de personajul preferat Marvel. Această lampă este concepută să ofere siguranţă copilului dvs.

 • Ideală pentru iluminare generală

  Ideală pentru iluminare generală

  Această lampă realizată de Philips şi Marvel pentru dormitorul copilului dvs. este piesa centrală perfectă pentru o baie de lumină. Oferă o atmosferă optimă pentru activităţile zilnice ale copilului.

 • Înălţime reglabilă la instalare

  Această lustră îţi este furnizată împreună cu cabluri lungi care să îţi ofere o flexibilitate maximă în timpul instalării. Alege înălţimea perfectă care să corespundă nevoilor tale.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa