Hue Go

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/7146060ph/7146060ph_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Hue Go

  Posibilităţi nelimitate

  Adaugă o lampă Philips Hue Go cu lumină albă şi colorată la sistemul tău de iluminat. Lampa Go are un design elegant, cu o carcasă transparentă. Este wireless, portabilă şi reîncărcabilă, având o autonomie de până la 3 ore. Controleaz-o prin sistemul Hue sau de la butonul de pe produs. Vezi toate beneficiile

 • Posibilităţi nelimitate

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Posibilităţi nelimitate

pentru experienţe extraordinare

 • Portabil

  Portabil

  Philips Hue Go este cea mai versatilă lampă din locuinţa ta. Când este conectată la priză, o poţi folosi pentru a picta pereţii cu lumină colorată sau albă. Scoate-o din priză şi Philips Hue Go devine devine un obiect decorativ portabil pe care îl poţi lua cu tine pentru a avea cea mai bună lumină pentru activităţile tale. Alimentată de o baterie reîncărcabilă, are o autonomie de până la 3 ore. În plus, în modul portabil, Philips Hue Go poate fi controlată complet de pe dispozitivul inteligent. Gestionarea inteligentă a bateriei încorporate garantează o utilizare maximă. Deşi Philips Hue Go nu este rezistentă la apă, este proiectată să reziste totuşi la un nivel ridicat de umiditate.

 • Comandă pe produs

  Comandă pe produs

  Controlează Philips Hue Go chiar şi când nu ai dispozitivul inteligent la îndemână. Activează setările de lumină apăsând direct butonul de pe produs. Alege din 7 efecte de lumină diferite: lumină albă caldă funcţională, lumină naturală rece energizantă şi 5 efecte de lumină dinamice şi naturale pentru momentele speciale. Sau parcurge opţiunile de culoare apăsând rapid butonul şi ţinându-l apoi apăsat până la apariţia culorii dorite. Distracţia începe însă cu adevărat doar când conectezi Philips Hue Go la consolă. Controlează Philips Hue Go de pe dispozitivul inteligent şi descoperă posibilităţi nelimitate.

 • Efecte dinamice naturale

  Efecte dinamice naturale

  Îmbunătăţeşte momentele speciale cu lumină dinamică. Philips Hue Go are 5 efecte dinamice naturale patentate: Lumânare caldă, Cafeaua de duminică, Meditaţie, Pădurea fermecată şi Aventură nocturnă. Fiecare efect dinamic are propria combinaţie de culori pentru a crea atmosfera potrivită.

 • Control deplin de pe dispozitivul inteligent cu consola Hue

  Control deplin de pe dispozitivul inteligent cu consola Hue

  Conectează-ţi luminile Philips Hue la consolă pentru a profita de posibilităţile nelimitate ale sistemului.

 • Fii creativ cu 16 milioane de culori

  Fii creativ cu 16 milioane de culori

  Joacă-te cu lumina şi alege din 16 milioane de culori pentru a schimba imediat aspectul şi atmosfera camerei tale. Creează cadrul potrivit fără efort, la o atingere de buton. Foloseşte o fotografie preferată şi retrăieşte acel moment special cu o explozie de lumină. Salvează-ţi setările de lumină preferate şi activează-le oricând doreşti, printr-o singură atingere.

 • Sincronizează luminile cu muzica şi filmele

  Sincronizează luminile cu muzica şi filmele

  Extinde experienţa de vizionare la televizor în întreaga încăpere sau sincronizează luminile cu muzica preferată şi vezi cum reacţionează luminile la ritm. Descarcă aplicaţii terţe şi descoperă lucrurile uimitoare pe care le poţi face cu Philips Hue.

 • Lumină pentru experienţa de joc

  Lumină pentru experienţa de joc

  Du-ţi experienţa de joc la nivelul următor. Descarcă aplicaţiile terţe şi descoperă lucrurile uimitoare pe care le poţi face cu Philips Hue.

 • Terezeşte-te şi mergi la culcare în mod natural

  Terezeşte-te şi mergi la culcare în mod natural

  Philips Hue te va ajuta să te trezeşti aşa cum îţi place şi să începi ziua cu forţe proaspete. Intensitatea luminii creşte treptat, imitând efectul răsăritului. Te vei trezi astfel natural, fără a fi trezit de sunetul puternic al ceasului deşteptător. Începe ziua aşa cum trebuie. Seara, lumina albă caldă relaxantă te ajută să te destinzi, să te relaxezi şi să îţi pregăteşti corpul pentru un somn odihnitor.

 • Creează ambianţa dorită, de la lumină albă caldă la lumină naturală rece

  Creează ambianţa dorită, de la lumină albă caldă la lumină naturală rece

  Creează ambianţa dorită pentru orice moment din zi şi decorează-ţi locuinţa cu lumină caldă sau albă şi rece. Te poţi bucura de diferite stiluri pe parcursul anului, indiferent că e vorba de lumină albă clară care îţi aminteşte de o briză primăvăratică, de lumina albă caldă a soarelui de vară sau de lumina naturală rece a iernii.

 • Relaxează-te, citeşte, concentrează-te şi umple-te de energie cu reţetele de lumină

  Relaxează-te, citeşte, concentrează-te şi umple-te de energie cu reţetele de lumină

  Lumina ne influenţează starea de spirit şi comportamentul. Philips Hue te ajută să îţi personalizezi rutinele zilnice şi să le transformi în momente plăcute. Sari peste cafeaua de dimineaţă şi pregăteşte-te pentru sarcinile zilnice cu lumină naturală albă, rece şi intensă, care îţi stimulează trupul şi mintea. Păstrează-ţi concentrarea cu lumină albă intensă, reglată fin. Sau relaxează-te cu strălucirea plăcută a luminii albe pentru un sfârşit de zi perfect.

 • Control inteligent, atât acasă, cât şi de la distanţă

  Control inteligent, atât acasă, cât şi de la distanţă

  Cu aplicaţiile Philips Hue pentru iOS şi pentru Android, poţi să controlezi luminile de la distanţă oriunde te afli. Verifică dacă nu ai uitat luminile aprinse înainte de a pleca de acasă şi aprinde-le dacă lucrezi până târziu.

 • Setează temporizatoare comode

  Setează temporizatoare comode

  Philips Hue poate face să pară că eşti acasă atunci când eşti plecat, folosind funcţia de programare din aplicaţia Philips Hue. Programează luminile să se aprindă la o oră prestabilită, astfel încât acestea să fie aprinse atunci când ajungi acasă. Poţi chiar programa ca unele camere să fie luminate la ore diferite. Şi, desigur, poţi programa luminile să se stingă treptat în timpul nopţii, pentru a nu-ţi mai face griji că ai uitat vreo lumină aprinsă.

 • Reglare fără instalare

  Reglare fără instalare

  Descoperă reglarea lină a intensităţii cu Philips Hue. Nici prea strălucitor. Nici prea întunecat. Exact aşa cum trebuie. Nu este nevoie de fire, de un electrician sau de instalare.

 • Controlează lumina aşa cum doreşti

  Controlează lumina aşa cum doreşti

  Conectează-ţi luminile Philips Hue la consolă şi începe să descoperi posibilităţile nelimitate. Controlează luminile de pe smartphone sau tabletă prin aplicaţia Philips Hue sau adaugă comutatoare la sistem pentru a activa luminile. Programează temporizatoare, notificări, alarme şi multe altele pentru a beneficia de experienţa completă oferită de Philips Hue. Philips Hue funcţionează chiar şi cu Amazon Alexa, Apple Homekit şi Google Home pentru a permite controlul luminilor prin comandă vocală.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa