Pendul

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/7120031ph/7120031ph_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Pendul

  Posibilităţi nelimitate

  Această lustră elegantă cu LED Philips hue Beyond combină într-un singur dispozitiv iluminatul ambiental şi iluminatul util cu lumină albă şi caldă. Se poate conecta la reţeaua wireless de acasă pentru control instantaneu şi complet al iluminatului casei tale de la dispozitivul inteligent. Vezi toate beneficiile

 • Posibilităţi nelimitate

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Posibilităţi nelimitate

pentru experienţe extraordinare

 • LightDuo: două surse de lumină pentru iluminat funcţional şi ambiental

  LightDuo: două surse de lumină pentru iluminat funcţional şi ambiental

  Citeşte şi lucrează în armonie cu starea ta de spirit, indiferent că te simţi relaxat, plin de energie sau sociabil. Totul graţie puterii luminii. Philips Hue Beyond are două surse de lumină independente – una orientată în sus şi alta în jos – astfel încât să poţi crea o combinaţie inepuizabilă de culori şi lumină albă. Alege lumina funcţională şi adaugă o tentă de culoare. Sau creează scene pline de viaţă şi combină diferite culori în funcţie de dispoziţia ta, fie că vrei să te relaxezi, să te înviorezi sau să explorezi.

 • Fii creativ cu 16 milioane de culori

  Fii creativ cu 16 milioane de culori

  Joacă-te cu lumina şi alege din 16 milioane de culori pentru a schimba imediat aspectul şi atmosfera camerei tale. Creează cadrul potrivit fără efort, la o atingere de buton. Foloseşte o fotografie preferată şi retrăieşte acel moment special cu o explozie de lumină. Salvează-ţi setările de lumină preferate şi activează-le oricând doreşti, printr-o singură atingere.

 • Sincronizează luminile cu muzica şi filmele

  Sincronizează luminile cu muzica şi filmele

  Extinde experienţa de vizionare la televizor în întreaga încăpere sau sincronizează luminile cu muzica preferată şi vezi cum reacţionează luminile la ritm. Descarcă aplicaţii terţe şi descoperă lucrurile uimitoare pe care le poţi face cu Philips Hue.

 • Creează ambianţa dorită, de la lumină albă caldă la lumină naturală rece

  Creează ambianţa dorită, de la lumină albă caldă la lumină naturală rece

  Creează ambianţa dorită pentru orice moment din zi şi decorează-ţi locuinţa cu lumină caldă sau albă şi rece. Te poţi bucura de diferite stiluri pe parcursul anului, indiferent că e vorba de lumină albă clară care îţi aminteşte de o briză primăvăratică, de lumina albă caldă a soarelui de vară sau de lumina naturală rece a iernii. Pentru această funcţionalitate este necesară conectarea la consola Philips Hue.

 • Terezeşte-te şi mergi la culcare în mod natural

  Terezeşte-te şi mergi la culcare în mod natural

  Philips Hue te va ajuta să te trezeşti aşa cum îţi place şi să începi ziua cu forţe proaspete. Intensitatea luminii creşte treptat, imitând efectul răsăritului. Te vei trezi astfel natural, fără a fi deranjat de sunetul puternic al ceasului deşteptător. Începe ziua aşa cum trebuie. Seara, lumina albă caldă relaxantă te ajută să te destinzi şi să îţi pregăteşti corpul pentru un somn odihnitor. Pentru această funcţionalitate este necesară conectarea la consola Philips Hue.

 • Relaxează-te, citeşte, concentrează-te şi umple-te de energie cu reţetele de lumină

  Relaxează-te, citeşte, concentrează-te şi umple-te de energie cu reţetele de lumină

  Lumina ne influenţează starea de spirit şi comportamentul. Philips Hue te ajută să îţi personalizezi rutinele zilnice şi să le transformi în momente plăcute. Sari peste cafeaua de dimineaţă şi pregăteşte-te pentru sarcinile zilnice cu lumină naturală albă, rece şi intensă, care îţi stimulează trupul şi mintea. Păstrează-ţi concentrarea cu lumină albă intensă, reglată fin. Sau relaxează-te cu strălucirea plăcută a luminii albe pentru un sfârşit de zi perfect.

 • Control inteligent, atât acasă, cât şi de la distanţă

  Control inteligent, atât acasă, cât şi de la distanţă

  Cu aplicaţiile Philips Hue pentru iOS şi pentru Android, poţi să controlezi luminile de la distanţă oriunde te afli. Verifică dacă nu ai uitat luminile aprinse înainte de a pleca de acasă şi aprinde-le dacă lucrezi până târziu. Pentru această funcţionalitate este necesară conectarea la consola Philips Hue.

 • Setează temporizatoare comode

  Setează temporizatoare comode

  Philips Hue poate face să pară că eşti acasă atunci când eşti plecat, folosind funcţia de programare din aplicaţia Philips Hue. Programează luminile să se aprindă la o oră prestabilită, astfel încât acestea să fie aprinse atunci când ajungi acasă. Poţi chiar programa ca luminile să se aprindă la ore diferite în unele camere. Şi, desigur, poţi programa luminile să se stingă treptat în timpul nopţii, pentru a nu-ţi mai face griji că ai uitat vreo lumină aprinsă. Pentru această funcţionalitate este necesară conectarea la consola Philips Hue.

 • Reglare fără instalare

  Reglare fără instalare

  Descoperă reglarea lină a intensităţii cu Philips Hue. Nici prea strălucitor. Nici prea întunecat. Exact aşa cum trebuie. Nu este nevoie de fire, de un electrician sau de instalare.

 • Controlează lumina aşa cum doreşti

  Controlează lumina aşa cum doreşti

  Conectează-ţi luminile Philips Hue la consolă şi începe să descoperi posibilităţile nelimitate. Controlează luminile de pe smartphone sau tabletă prin aplicaţia Philips Hue sau adaugă comutatoare la sistem pentru a activa luminile. Programează temporizatoare, notificări, alarme şi multe altele pentru a beneficia de experienţa completă oferită de Philips Hue. Philips Hue funcţionează chiar şi cu Amazon Alexa, Apple Homekit şi Google Home pentru a permite controlul luminilor prin comandă vocală.

 • Necesită o consolă Philips Hue

  Necesită o consolă Philips Hue

  Conectează-ţi luminile Philips Hue la consolă pentru a le controla de pe smartphone sau tabletă prin aplicaţia Philips Hue.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa