ştecher

  ştecher

  Creaţi lumina adecvată

  Lumină albă strălucitoare pentru citit. O nuanţă mai caldă atunci când vă jucaţi cu copiii. Nu trebuie să vă schimbaţi corpurile de iluminat pentru a aduce LivingAmbiance în locuinţa dvs. Adăugaţi această mufă şi vor funcţiona cu alte produse LivingAmbiance.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Creaţi lumina adecvată

 • Reglaţi fiecare lumină individual sau în orice combinaţie

  Reglaţi fiecare lumină individual sau în orice combinaţie

  Când sunt conectate la alte produse Philips LivingAmbiance, puteţi să schimbaţi culoarea, să diminuaţi sau să reglaţi intensitatea corpurilor de iluminat cu lumină colorată şi puteţi să diminuaţi intensitatea corpurilor de iluminat cu lumină albă.

 • Controlaţi această lumină şi alte lumini SmartLink cu o telecomandă

  Controlaţi această lumină şi alte lumini SmartLink cu o telecomandă

  Toate produsele LivingAmbiance funcţionează împreună prin aceeaşi telecomandă intuitivă, cu care puteţi diminua intensitatea sau schimba culoarea luminilor – individual sau împreună – în orice combinaţie doriţi. Puteţi recunoaşte produsele care funcţionează împreună după cutie sau după produs. Dacă există o etichetă SmartLink, înseamnă că produsul va funcţiona cu alte produse SmartLink.

 • Conectaţi orice corp de iluminat cu lumină albă la o telecomandă LivingAmbiance

  Introduceţi mufa de control al corpului de iluminat LivingWhites între corpul de iluminat şi priza de perete şi corpul de iluminat va funcţiona cu alte produse LivingAmbiance. Aceasta vă permite să controlaţi un corp de iluminat pe care îl aveţi deja acasă cu o telecomandă LivingAmbiance şi să îl conectaţi la alte produse LivingAmbiance. Acum puteţi încadra corpul dvs. de iluminat în scenă! Atenţie: corpul de iluminat pe care îl conectaţi la priza LivingWhites nu trebuie să aibă un variator tactil.

 • Diminuaţi intensitatea corpului luminos cu lumină albă cu telecomanda

  Puteţi diminua intensitatea corpului luminos cu o telecomandă LivingAmbiance. Asiguraţi-vă că becul din corpul de iluminat are intensitate variabilă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa