1
Moodlighting

Telecomandă

  Telecomandă

  Creaţi lumina adecvată

  Toate produsele LivingAmbiance funcţionează cu această telecomandă intuitivă. Creaţi-vă propria atmosferă estompând sau schimbând culoarea luminilor în acelaşi timp sau pe rând. Apoi doar apăsaţi pentru a stoca setarea preferată de iluminare.

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Creaţi lumina adecvată

O telecomandă pentru toate luminile dvs.

 • Creaţi şi stocaţi 3 scene de lumină preferate

  Creaţi şi stocaţi 3 scene de lumină preferate

  Configuraţi acest corp de iluminat sau o combinaţie de corpuri de iluminat la setarea dvs. preferată. Alegeţi culoarea/culorile preferată(e) (inclusiv nivelul de reducere a intensităţii luminii şi de saturaţie). Apăsaţi şi menţineţi unul dintre butoanele pentru scenă pentru a stoca setarea.

 • Controlaţi toate lămpile LivingAmbiance cu o singură telecomandă

  Toate produsele LivingAmbiance funcţionează împreună prin aceeaşi telecomandă intuitivă, cu care puteţi diminua intensitatea sau schimba culoarea luminilor – individual sau împreună – în orice combinaţie doriţi. Puteţi recunoaşte produsele care funcţionează împreună după cutie sau după produs. Dacă există o etichetă SmartLink, înseamnă că produsul va funcţiona cu alte produse SmartLink.

 • Reglaţi fiecare lumină individual sau în orice combinaţie

  Pentru toate corpurile de iluminat conectate la telecomandă, puteţi să schimbaţi culoarea, să diminuaţi sau să reglaţi intensitatea corpurilor de iluminat cu lumină colorată şi să diminuaţi intensitatea corpurilor de iluminat cu lumină albă. Le puteţi regla pe toate în acelaşi timp sau una câte una.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa