Lampă suspendată

  Lampă suspendată

  Giving light a new experience

  Admiraţi liniile pure şi clare şi simplitatea geometrică elegantă a designului retro al anilor 60 cu o notă complet modernă - proporţii extreme futuriste posibile numai datorită celei mai recente tehnologii de iluminat.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Giving light a new experience

 • Înălţime reglabilă

  Înălţime reglabilă

  Această lampă vă este furnizată împreună cu cabluri lungi care să vă ofere o flexibilitate maximă în timpul instalării. Alegeţi înălţimea perfectă care să corespundă nevoilor dvs.

 • Lumină albă, caldă, difuză

  Lumină albă, caldă, difuză

  Acest bec utilizează cea mai nouă tehnologie cu bec economic pentru a furniza un val de lumină naturală, albă, caldă. Lumina sa difuză vă va ilumina camera într-o nuanţă albă caldă, care vă permite să combinaţi funcţionalitatea şi respectul pentru mediu. Lumina difuză este perfectă pentru iluminarea generală.

 • Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

  Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

  Reglaţi intensitatea luminoasă cu un variator (nu este inclus). Acesta face lumina ideală pentru crearea unui ambient potrivit pentru orice ocazie, fie că este o cină în doi sau că vă relaxaţi cu familia şi cu prietenii în sufragerie. Philips a testat un număr de variatoare de perete, care s-au dovedit a fi compatibile cu luminile noastre led. În secţiunea de descărcări şi de suport, găsiţi disponibilă o listă de variatoare compatibile.

 • Durată de utilizare extrem de lungă

  Durată de utilizare extrem de lungă

  O sursă de lumină în care puteţi avea încredere. Corpurile de iluminat Philips LED oferă o durată de viaţă extrem de lungă de minim 20.000 de ore (care echivalează cu 20 de ani, pe baza unei utilizări medii de 3 ore / zi cu un număr de cel puţin 13.000 cicluri de pornire/oprire). Este atât de comod să vă gândiţi că nu va trebui să vă preocupaţi de întreţinerea sau înlocuirea lămpii în timp ce vă bucuraţi de ambianţa perfectă în locuinţa dvs.

 • LED de putere mare

  LED de putere mare

  Modulul LED este o soluţie dezvoltată în mod unic de Philips, care combină 3 LED-uri într-o carcasă din materiale sintetice şi aluminiu. Această tehnică permite o lumină optimă şi o culoare 100 % uniformă a luminii.

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Tehnologia de iluminare cu LED-uri utilizată în corpurile de iluminat Philips este foarte eficientă din punct de vedere energetic (modulul de 7,5 W produce 350 lumeni). Ca urmare, fiecare corp de iluminare economiseşte energie, ajutând consumatorii să economisească bani cu facturile la electricitate şi să contribuie la protecţia mediului. Pentru iluminarea casei eficientă energetic şi care oferă lumină excelentă într-o gamă de modele contemporane, căutaţi produsele Philips LED.

 • Efect de lumină albă caldă

  Efect de lumină albă caldă

  Luminaţi-vă casa cu efecte de lumină albă caldă datorită ultimei inovaţii LED. Philips introduce cea mai nouă generaţie de LED-uri de mare putere cu lumină albă caldă, atingând o temperatură a culorii de 2700 Kelvin. Această inovaţie aduce corpurile noastre de iluminat la un nou nivel, ceea ce ne permite să combinăm eleganţa şi crearea ambientului cu eficienţa luminii şi energiei.

 • Calitate superioară a luminii la putere mare

  Un modul de 7,5 W produce echivalentul de lumină al unei lămpi incandescente de 40 W (350 Lumeni) cu putere mare.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa