Lampă de masă

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/674203116/674203116_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Lampă de masă

  Lumină delicată cu ochii

  Obţineţi cele mai bune rezultate cu lampa de birou Philips Mallet. Reglaţi nivelul de luminozitate la atingerea cu un deget şi obţineţi cea mai bună iluminare orientând cele două braţe rotative. Cu portul USB încorporat, încărcarea telefonului sau a player-ului MP3 este floare la ureche. Vezi toate beneficiile

 • Lumină delicată cu ochii

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Eyecare Lampă de masă

MALLET, alb, LED 674203116 Caută produse similare

Lumină delicată cu ochii

Vă ajută să rămâneţi concentrat(ă)

 • Optică personalizată pentru distribuţia uniformă a luminii

  Optică personalizată pentru distribuţia uniformă a luminii

  Datorită opticii personalizate a lămpilor de birou Philips EyeCare, aveţi parte de lumină difuză şi distribuită uniform în întregul dvs. spaţiu de lucru. Acest lucru reduce iluminarea neuniformă sau distorsiunile, ceea ce de obicei oboseşte ochii.

 • Concepută pentru a reduce reflexiile şi oboseala ochilor

  Concepută pentru a reduce reflexiile şi oboseala ochilor

  Combinaţia de optică personalizată şi lumină rece de înaltă calitate cu LED-uri a acestei lămpi de birou Philips EyeCare ajută la reducerea reflexiilor şi a oboselii ochilor. Confortabilă şi fără scintilaţii vizibile, ajută la asigurarea confortului optim pentru ochi.

 • Lumină naturală rece, ideală pentru focalizare şi concentrare

  Lumină naturală rece, ideală pentru focalizare şi concentrare

  Diverse constatări au indicat faptul că o temperatură de culoare de 5500 K a luminii naturale reci şi până la 1000 de lucşi promovează concentrarea prin menţinerea nivelurilor de energie şi vigilenţă cu niveluri de lumină naturală.

 • Reglare desăvârşită cu modificarea treptată a luminozităţii

  Reglare desăvârşită cu modificarea treptată a luminozităţii

  Nivelurile reglabile ale luminozităţii cu reducerea treptată a intensităţii luminii vă ajută să setaţi întotdeauna un nivel de luminozitate potrivit pentru ochi şi perfect pentru ceea ce aveţi de făcut. Reducerea treptată a luminozităţii vă ajută şi să realizaţi trecerea imperceptibilă de la un nivel la altul, permiţând ochilor să se adapteze într-un mod mult mai natural.

 • Acces extins pentru un confort maxim la citire

  Acces extins pentru un confort maxim la citire

  Braţul ergonomic şi flexibil al acestei lămpi de birou Philips EyeCare este conceput să ofere acces extins pentru confort mai mult atunci când citiţi. Fiind uşor de poziţionat, înseamnă că nu trebuie să vă aplecaţi sau să vă învârtiţi în jurul biroului pentru a orienta lumina către spaţiul de lucru.

 • Port USB integrat

  Pentru un plus de confort, această lampă de birou Philips EyeCare este prevăzută cu un port USB încorporat, care vă permite să vă încărcaţi smartphone-urile sau alte dispozitive în timp ce lucraţi.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa