TV cu profil foarte subţire de 4K UHD cu Android™

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus8601_12/65pus8601_12_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  TV cu profil foarte subţire de 4K UHD cu Android™

  LED TV extrem de subţire de 4K UHD cu Android

  Sunetul nu s-a auzit niciodată mai bine. Seria 8600 cu Ambilight pe 4 laturi, boxe detaşabile elegante şi detalii crom închis duce designul interior la următorul nivel. Ultra HD şi Bright Pro restabilesc imagini de la orice sursă, cu o acurateţe fără precedent. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

8600 series TV cu profil foarte subţire de 4K UHD cu Android™

164 cm (65"), LED TV 4K Ultra HD, Hex Core, 16 GB extensibil, Twin Tuner DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS8601/12 Caută produse similare

LED TV extrem de subţire de 4K UHD cu Android

Cu Ambilight pe 4 laturi

 • Ambilight îţi schimbă pentru totdeauna modul de vizionare la televizor

  Ai creat un cămin care este mai mult decât o casă, de ce n-ai alege şi un televizor care să fie cald şi îmbietor? Cea mai captivantă experienţă Ambilight de până acum proiectează o lumină mai lată în jurul celor 4 laturi ale televizorului, pe peretele care-l înconjoară. Ecranul pare mult mai lat, experienţa ta de vizionare este mai extinsă…iar televizorul pare să plutească în aer. Culoarea, imaginile vibrante şi emoţiile depăşesc ecranul şi aduc în sufrageria ta o experienţă de vizionare ieşită din comun.

 • 4K Ultra HD: rezoluţie cum nu ai mai întâlnit niciodată

  Televizorul Ultra HD are o rezoluţie de 4 ori mai mare decât cea a unui televizor Full HD obişnuit. Datorită celor peste 8 milioane de pixeli şi tehnologiei unice de upscaling Ultra Resolution, vei putea obţine cele mai bune imagini, indiferent de conţinutul original. Bucură-te de claritate îmbunătăţită, de percepţia unei adâncimi sporite, de contrast superior şi de mişcare naturală şi detalii fără cusur.

 • Android şi Hex Core pentru experienţa Ultra HD supremă

  Puterea Android în combinaţie cu procesarea Hex Core face ca redarea clipurilor video de pe YouTube la calitate Ultra HD să fie extrem de simplă şi distractivă. Iar cu Android pe televizorul tău vei naviga, lansa aplicaţii şi vei juca jocuri video într-un mod super rapid, super intuitiv şi super distractiv.

 • Magazinul Google Play şi galeria de aplicaţii Philips: priveşte mai departe de televizor

  Magazinul Google Play şi galeria de aplicaţii Philips: priveşte mai departe de televizor

  Magazinul Google Play şi galeria de aplicaţii Philips merg mai departe de programarea TV tradiţională, pentru a-ţi aduce o colecţie online amplă de filme, televiziune, muzică, aplicaţii şi jocuri. 16 GB de memorie extensibilă înseamnă că există suficient spaţiu pentru conţinutul tău preferat şi pentru a instala mai multe aplicaţii.

 • Glisează, tastează, vorbeşte şi multe altele - o interacţiune cu adevărat inteligentă

  Glisează, tastează, vorbeşte şi multe altele - o interacţiune cu adevărat inteligentă

  Am conceput noile noastre telecomenzi pentru o utilizare la fel de distractivă precum televizoarele Android cu care sunt sincronizate. Introduce textul folosind Google voice* sau o tastatură completă Qwerty. Pronunţă „Deschide YouTube” pentru a lansa aplicaţia. Glisează printre fotografiile tale de familie pe suportul nostru tactil. Sau pur şi simplu utilizeaz-o ca pe o telecomandă clasică.

 • Lasă-te sedus de sunet de 50 W, produs de 18 boxe

  Lasă-te sedus de sunet de 50 W, produs de 18 boxe

  Lasă-te înconjurat de un sunet superb. Noua serie 8600 combină puterea celor două boxe situate în partea din spate a televizorului cu 16 microdrivere (situate în stânga şi în dreapta boxelor detaşabile) pentru a oferi un spectru de sunet amplu şi bogat. Am fabricat subwooferele din Neodim, un material de primă clasă care creează mai mult volum, un răspuns de bas îmbunătăţit şi un sunet pur şi echilibrat de cea mai bună calitate.

 • Boxe detaşabile: personalizează-ţi aspectul sunetului

  Turnurile noastre audio detaşabile au un corp metalic compact, cu un finisaj lucios din crom de culoare neagră. Ultra subţire şi incredibil de elegant, designul inovator este unic pentru Philips: acestea pot fi amplasate de o parte şi de cealaltă a ecranului televizorului sau pe stative opţionale, pentru a crea un sistem audio wireless.

 • Funcţia de reducere digitală a zgomotului optimizează imaginile, indiferent de sursă

  Televizorul tău este o maşinărie incredibilă, dar este posibil ca sursa de pe care urmăreşti conţinutul să nu fie. Funcţia DNR avansată analizează conţinutul pentru identificarea imperfecţiunilor şi direcţionează imaginea recepţionată într-una din două direcţii posibile. Imaginile provenite de la o sursă de calitate sunt optimizate la cel mai înalt nivel imaginabil de claritate şi detaliu. Iar cele dintr-o sursă de calitate slabă? Acestea sunt mai întâi curăţate de imperfecţiuni, înainte de a fi îmbunătăţite ca şi cele provenite din surse de bună calitate.

 • Perfect Pixel Ultra HD: calitate a imaginii UHD la superlativ

  Bazându-ne pe moştenirea unei calităţi premiate a imaginii UHD, am dus calitatea imaginii de înaltă definiţie la un nivel superior. Algoritmii de procesare a imaginilor utilizaţi de motorul Perfect Pixel Ultra HD convertesc orice imagine de intrare la o rezoluţie impecabilă Ultra HD 4K, pe ecranul televizorului tău. Rezultatul? Te vei bucura de cel mai intens negru şi de cel mai strălucitor alb. Cele mai vii culori şi cele mai naturale tonuri ale pielii. Plus cea mai fluidă şi clară imagine—de fiecare dată şi de la orice sursă.

 • Auzi fiecare detaliu cu DTS Premium Sound

  Boxele de televizor eficiente necesită un motor de procesare puternic, care păstrează puritatea conţinutului audio original. DTS Premium Suite a fost conceput pentru a oferi clienţilor experienţa pe care aceştia o aşteaptă de la procesarea de sunet de înaltă performanţă: surround captivant cu bas profund şi bogat, şi dialog clar oferit la niveluri maxime şi fără fluctuaţii, întreruperi sau distorsiuni.

Vezi toate Specificaţile
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • Ofertele aplicaţiei Android variază în funcţie de ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează magazinul local Google Play.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. Poţi găsi o listă actualizată în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactează-ţi operatorul.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.
 • Funcţionalitatea Google Cast depinde de aplicaţiile şi dispozitivele compatibile cu Google Cast. Pentru mai multe detalii, vizitează pagina de produse Google Cast.
 • Aplicaţia Philips TV Remote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor, operator şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Ofertele aplicaţiei Smart TV variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/smarttv.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa