Spot încastrat

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/597131716/597131716_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Spot încastrat

  Combinaţia inteligentă între lumină şi design

  Combinaţi cea mai recentă tehnologie şi designul minimalist cu Philips Smartspot. Acest spot încastrat cu LED oferă un fascicul de lumină albă, pură şi se va integra perfect în orice interior. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myLiving Spot încastrat

Canopus, crom mat, LED 597131716 Caută produse similare

Combinaţia inteligentă între lumină şi design

 • Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

  Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

  Reglaţi intensitatea luminoasă a corpurilor de iluminat Philips LED cu ajutorul unui variator (nu este inclus). Acesta face lumina ideală pentru crearea unui ambient potrivit pentru orice ocazie, fie că este o cină în doi sau că vă relaxaţi cu familia şi cu prietenii în camera de zi. Philips a testat un număr de variatoare de perete, care s-au dovedit a fi compatibile cu luminile noastre cu LED. În secţiunea de descărcări şi asistenţă, găsiţi disponibilă o listă de variatoare compatibile.

 • Material premium, fabricat să reziste

  Material premium, fabricat să reziste

  Corpurile de iluminat Philips SmartSpot sunt construite din aluminiu turnat sub presiune, un material recunoscut pentru înalta sa calitate.

 • Durată de utilizare extrem de lungă

  Durată de utilizare extrem de lungă

  O sursă de lumină în care puteţi avea încredere. Corpurile de iluminat Philips LED oferă o durată de viaţă extrem de lungă de minim 20.000 de ore (care echivalează cu 20 de ani, pe baza unei utilizări medii de 3 ore / zi cu un număr de cel puţin 13.000 cicluri de pornire/oprire). Cu corpurile de iluminat Philips LED nu va trebui să vă mai preocupaţi de întreţinerea sau înlocuirea lămpii în timp ce vă bucuraţi de ambianţa perfectă în locuinţa dvs.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Philips oferă o garanţie de 5 ani pentru modulul şi driverul LED

  Philips oferă o garanţie de 5 ani pentru modulul şi driverul LED

  Pe lângă garanţia standard de 2 ani pentru lampă, Philips oferă o garanţie de 5 ani pentru sistemul LED, adică modulul şi driverul LED.

 • Lumină albă pură

  Această lumină utilizează cea mai nouă tehnologie de iluminare cu leduri de mare putere din ultima generaţie, care furnizează un fascicul cu o temperatură de culoare de 4000 Kelvin.

 • Lumină intensă

  Lumină de înaltă calitate cu putere mare de iluminare, ce oferă un fascicul de lumină albă difuză.

 • Design suplu şi discret

  Aceste lămpi moderne încastrate sunt suple şi discrete şi se potrivesc perfect în tavan, fără margini proeminente sau forme bizare, pentru a distrage atenţia de la decorul camerei tale.

 • Iluminare cu spoturi pentru interiorul locuinţei dvs.

  În cazul în care căutaţi o calitate superbă a luminii şi o soluţie de iluminare inteligentă care completează aspectul interiorului locuinţei dvs. cu un design plăcut, încercaţi spoturile Philips SmartSpot. Aceasta furnizează o gamă funcţională de design-uri minimaliste încastrate care se armonizează fără egal cu orice interior.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa