Spot luminos încastrat

  Spot luminos încastrat

  Combinaţia inteligentă între lumină şi design

  Philips SmartSpot oferă o soluţie de iluminare inteligentă, care completează aspectul interiorului locuinţei dvs. cu un design plăcut. Spoturile furnizează o lumină caldă minunată într-o gamă de designuri minimaliste încastrate, care se armonizează fără egal cu orice interior. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myLiving Spot luminos încastrat

Ara, alb 595156716 Caută produse similare

Combinaţia inteligentă între lumină şi design

 • Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

  Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

  Reglaţi intensitatea luminoasă a acestei lămpi Philips cu ajutorul unui variator (nu este inclus). Acesta face lumina ideală pentru evidenţierea unei caracteristici sau pentru crearea unui ambient potrivit pentru orice ocazie, fie că este o cină în doi sau că vă relaxaţi cu familia şi cu prietenii în camera de zi.

 • Material premium, fabricat să reziste

  Material premium, fabricat să reziste

  Corpurile de iluminat Philips SmartSpot sunt construite din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiu turnat prin presiune.

 • Economie de energie de până la 40%

  Economie de energie de până la 40%

  Această lampă economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Lumină strălucitoare de înaltă calitate

  Lămpile cu halogen de la Philips oferă lumină strălucitoare pentru a evidenţia caracteristici sau pentru a crea o ambianţă plăcută în camera ta. Lumina străluceşte într-un unghi al fasciculului de 40°, perfect pentru iluminat general.

 • Design suplu şi discret

  Aceste lămpi moderne cu stiluri încastrate sunt suple şi discrete şi se potrivesc perfect în tavan, fără margini proeminente sau forme bizare, pentru a distrage atenţia de la decorul camerei dvs.

 • Iluminare cu spoturi pentru interiorul locuinţei dvs.

  În cazul în care căutaţi o calitate superbă a luminii şi o soluţie de iluminare inteligentă care completează aspectul interiorului locuinţei dvs. cu un design plăcut, încercaţi spoturile Philips SmartSpot. Aceasta furnizează o gamă funcţională de design-uri minimaliste încastrate care se armonizează fără egal cu orice interior.

 • Durată de viaţă extra-lungă a lămpii

  Bec Philips inclus cu o durată de viaţă extra-lungă a lămpii, de până la 1,000 de ore.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa