Spot încastrat

  Spot încastrat

  Combinaţia inteligentă între lumină şi design

  Philips SmartSpot oferă o soluţie de iluminare inteligentă, care completează aspectul interiorului locuinţei dvs. cu un design plăcut. Spoturile furnizează o lumină caldă minunată într-o gamă de designuri minimaliste încastrate, care se armonizează fără egal cu orice interior.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Combinaţia inteligentă între lumină şi design

 • Material premium, fabricat să reziste

  Material premium, fabricat să reziste

  Corpurile de iluminat Philips SmartSpot sunt construite din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiu turnat prin presiune.

 • Durată de viaţă extra-lungă a becului

  Durată de viaţă extra-lungă a becului

  Bec Philips inclus cu o durată de viaţă extra-lungă, de până la 6.000 de ore.

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Marele avantaj al luminii fluorescente este eficienţa energetică. O lampă fluorescentă consumă doar o cincime din energia unui bec convenţional. Aceasta înseamnă că instalarea luminii fluorescente Philips la domiciliu pentru a înlocui becurile standard va reduce factura la energie electrică cu circa 80 %!

 • Lumină albă, caldă, difuză

  Această lampă utilizează cea mai nouă tehnologie cu bec economic de la Philips pentru a furniza un val de lumină naturală, albă, caldă. Lumina sa difuză vă va ilumina camera într-o nuanţă albă, caldă, care vă permite să combinaţi funcţionalitatea şi respectul pentru mediu. Lumina difuză este perfectă pentru iluminarea generală.

 • Design suplu şi discret

  Aceste lămpi moderne cu stiluri încastrate sunt suple şi discrete şi se potrivesc perfect în tavan, fără margini proeminente sau forme bizare, pentru a distrage atenţia de la decorul camerei dvs.

 • Iluminare cu spoturi pentru interiorul locuinţei dvs.

  În cazul în care căutaţi o calitate superbă a luminii şi o soluţie de iluminare inteligentă care completează aspectul interiorului locuinţei dvs. cu un design plăcut, încercaţi spoturile Philips SmartSpot. Aceasta furnizează o gamă funcţională de design-uri minimaliste încastrate care se armonizează fără egal cu orice interior.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa