Spot luminos încastrat

  Spot luminos încastrat

  Combinaţia inteligentă între lumină şi design

  Un spot cu halogen modern care este încastrat adânc într-o ramă minimalistă mică. Orientabil în orice direcţie, astfel încât să puteţi îndrepta lumina frumoasă de tip halogen exact unde aveţi nevoie. Detaliile elegante din jurul luminii oferă un accent de design subtil.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Combinaţia inteligentă între lumină şi design

 • Putere reglabilă

  Putere reglabilă

  Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului. Datorită acestui lucru, corpurile de iluminat Philips SmartSpot sunt ideale pentru evidenţierea unei caracteristici sau pentru crearea unei ambianţe pentru orice ocazie, fie o cină confortabilă în doi, fie relaxare cu familia şi prietenii în camera de zi sau oferind lumină funcţională pe holuri.

 • Flexibilitate fabuloasă

  Flexibilitate fabuloasă

  Philips SmartSpot este o sursă de lumină avansată care vă oferă control complet al iluminării casei. Multe elemente se rotesc liber, ceea ce vă permite să direcţionaţi lumina unde aveţi mai multă nevoie.

 • Durată de viaţă de până la 4.000 de ore

  Durată de viaţă de până la 4.000 de ore

  Lămpile cu ecohalogen durează până la 4.000 de ore.

 • Material premium, fabricat să reziste

  Material premium, fabricat să reziste

  Corpurile de iluminat Philips SmartSpot sunt construite din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiu turnat prin presiune.

 • Economie de energie de până la 40%

  Economie de energie de până la 40%

  Această lampă economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Lumină strălucitoare de înaltă calitate

  Lumină strălucitoare de înaltă calitate

  Lămpile cu ecohalogen de la Philips oferă lumină strălucitoare pentru a evidenţia caracteristici sau pentru a crea o ambianţă plăcută în camera dvs., în timp ce economisesc energie, în comparaţie cu lămpile tradiţionale cu halogen.

 • Design suplu şi discret

  Aceste lămpi moderne cu stiluri încastrate sunt suple şi discrete şi se potrivesc perfect în tavan, fără margini proeminente sau forme bizare, pentru a distrage atenţia de la decorul camerei dvs.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa