Spot încastrat

  Spot încastrat

  Combinaţia inteligentă între lumină şi design

  Un spot modern cu halogen care este încastrat adânc într-o ramă circulară minimalistă mică. Orientabil în orice direcţie, astfel încât să poţi direcţiona lumina frumoasă de tip halogen exact unde ai nevoie mai mult. Detaliile elegante din jurul luminii oferă un accent de design subtil. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Combinaţia inteligentă între lumină şi design

 • Intensitate luminoasă reglabilă

  Intensitate luminoasă reglabilă

  Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului. Astfel, corpurile de iluminat Philips SmartSpot sunt ideale pentru evidenţierea unei caracteristici sau pentru crearea unei ambianţe pentru orice ocazie: o cină confortabilă în doi, relaxare cu familia şi prietenii în camera de zi sau lumină funcţională pentru holuri.

 • Flexibilitate fabuloasă

  Flexibilitate fabuloasă

  Philips SmartSpot este o sursă de lumină avansată care oferă control complet al iluminatului casei. Multe elemente se rotesc liber, ceea ce permite direcţionarea luminii acolo unde ai mai multă nevoie.

 • Durată de viaţă de până la 4.000 de ore

  Durată de viaţă de până la 4.000 de ore

  Lămpile Halogen durează până la 4.000 de ore.

 • Material premium, fabricat să reziste

  Material premium, fabricat să reziste

  Corpurile de iluminat Philips SmartSpot sunt construite din aluminiu turnat sub presiune, un material recunoscut pentru înalta sa calitate.

 • Economie de energie de până la 40%

  Economie de energie de până la 40%

  Această lampă economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-te să economiseşti bani cu facturile de energie şi să contribui la protejarea mediului.

 • Lumină strălucitoare de înaltă calitate

  Lumină strălucitoare de înaltă calitate

  Lămpile cu halogen de la Philips oferă lumină strălucitoare pentru a evidenţia caracteristici sau pentru a crea o ambianţă plăcută în camera ta.

 • Design suplu şi discret

  Aceste lămpi moderne încastrate sunt suple şi discrete şi se potrivesc perfect în tavan, fără margini proeminente sau forme bizare, pentru a distrage atenţia de la decorul camerei tale.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa