Spot încastrat

  Spot încastrat

  Combinaţia inteligentă între lumină şi design

  Acest disc de lumină estetic oferă o lumină deosebită tavanului casei tale. Tehnologia cu halogen aduce o lumină strălucitoare, care dă viaţă încăperii. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Combinaţia inteligentă între lumină şi design

 • Putere reglabilă

  Putere reglabilă

  Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului. Astfel, corpurile de iluminat Philips SmartSpot sunt ideale pentru evidenţierea unei caracteristici sau pentru crearea unei ambianţe pentru orice ocazie: o cină confortabilă în doi, relaxare cu familia şi prietenii în camera de zi sau lumină funcţională pentru holuri.

 • Flexibilitate fabuloasă

  Flexibilitate fabuloasă

  Philips SmartSpot este o sursă de lumină avansată care oferă control complet al iluminatului casei. Multe elemente se rotesc liber, ceea ce permite direcţionarea luminii acolo unde ai mai multă nevoie.

 • Durată de viaţă de până la 4.000 de ore

  Durată de viaţă de până la 4.000 de ore

  Lămpile Halogen durează până la 4.000 de ore.

 • Material premium, fabricat să reziste

  Material premium, fabricat să reziste

  Corpurile de iluminat Philips SmartSpot sunt construite din aluminiu turnat sub presiune, un material recunoscut pentru înalta sa calitate.

 • Economie de energie de până la 40%

  Economie de energie de până la 40%

  Această lampă economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-te să economiseşti bani cu facturile de energie şi să contribui la protejarea mediului.

 • Lumină strălucitoare de înaltă calitate

  Lumină strălucitoare de înaltă calitate

  Lămpile cu halogen de la Philips oferă lumină strălucitoare pentru a evidenţia caracteristici sau pentru a crea o ambianţă plăcută în camera ta.

 • Design suplu şi discret

  Aceste lămpi moderne încastrate sunt suple şi discrete şi se potrivesc perfect în tavan, fără margini proeminente sau forme bizare, pentru a distrage atenţia de la decorul camerei tale.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa