Spot luminos încastrat

  Spot luminos încastrat

  Combinaţia inteligentă între lumină şi design

  Acest spot cu panou fix mare este montat la nivel cu tavanul, ca o fereastră spre lumea exterioară. Acesta utilizează cea mai nouă tehnologie cu bec economic, pentru a furniza un val de lumină naturală albă, caldă.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Combinaţia inteligentă între lumină şi design

 • Putere reglabilă

  Putere reglabilă

  Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului. Datorită acestui lucru, corpurile de iluminat Philips SmartSpot sunt ideale pentru evidenţierea unei caracteristici sau pentru crearea unei ambianţe pentru orice ocazie, fie o cină confortabilă în doi, fie relaxare cu familia şi prietenii în camera de zi sau oferind lumină funcţională pe holuri.

 • Durată de funcţionare extrem de lungă

  Durată de funcţionare extrem de lungă

  Durată mare de viaţă a lămpii, până la 10.000 ore de funcţionare.

 • Material premium, fabricat să reziste

  Material premium, fabricat să reziste

  Corpurile de iluminat Philips SmartSpot sunt construite din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiu turnat prin presiune.

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Fiecare corp de iluminat Philips SmartSpot economiseşte energie, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie electrică şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Lumină albă, caldă, difuză

  Lumină albă, caldă, difuză

  Această lampă utilizează cea mai nouă tehnologie cu bec economic de la Philips, pentru a furniza un val de lumină naturală, albă, caldă. Lumina sa difuză vă va ilumina camera într-o nuanţă albă, caldă, care vă permite să combinaţi funcţionalitatea şi respectul pentru mediu. Lumina difuză este perfectă pentru iluminarea generală.

 • Efect de lumină albă caldă

  Efect de lumină albă caldă

  SmartSpot utilizează cea mai nouă tehnologie cu bec economic, pentru a furniza un val de lumină naturală albă caldă.

 • Înlocuire uşoară a lămpii

  Caracteristica suplimentară a spoturilor încastrate economice SmartSpot: placa de acoperire magnetică, pentru a asigura o înlocuire extrem de uşoară a lămpii, când este necesar după câţiva ani.

 • Design suplu şi discret

  Aceste lămpi moderne cu stiluri încastrate sunt suple şi discrete şi se potrivesc perfect în tavan, fără margini proeminente sau forme bizare, pentru a distrage atenţia de la decorul camerei dvs.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa