Spot luminos

  Spot luminos

  Accentul pe stil

  Philips my Living Modern este o gamă de spoturi clasice cu forme şi funcţii fără cusur care se vor potrivi perfect oricărui interior caracterizat de simplitate şi linii puternice. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myLiving Spot luminos

TRAVELLER, aluminiu 562204816 Caută produse similare

Accentul pe stil

Iluminare cu forme şi funcţii moderne

 • Fasciculul luminos perfect pentru iluminare de accentuare

  Fasciculul luminos perfect pentru iluminare de accentuare

  Acest spot luminos Philips are raza de lumină perfectă pentru o lumină de accentuare. Cu un fascicul de lumină puteţi pune accentul pe orice detaliu sau articol din casa dvs.

 • Direcţionaţi lumina aşa cum doriţi

  Direcţionaţi lumina aşa cum doriţi

  Acest spot luminos Philips myLiving vă lasă să controlaţi complet iluminarea din casa dvs. Spoturile flexibile se rotesc liber în toate direcţiile, permiţându-vă să direcţionaţi lumina acolo unde aveţi nevoie cel mai mult de ea.

 • Lumină strălucitoare de înaltă calitate

  Lumină strălucitoare de înaltă calitate

  Lămpile cu halogen de la Philips oferă lumină strălucitoare pentru a evidenţia caracteristici sau pentru a crea o ambianţă plăcută în camera ta.

 • Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

  Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

  Reglaţi intensitatea luminoasă a acestei lămpi Philips cu ajutorul unui variator (nu este inclus). Acesta face lumina ideală pentru evidenţierea unei caracteristici sau pentru crearea unui ambient potrivit pentru orice ocazie, fie că este o cină în doi sau că vă relaxaţi cu familia şi cu prietenii în camera de zi.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Pentru orice cameră din casa dvs.

  Complet funcţional şi, în acelaşi timp, foarte elegant, acest spot luminos Philips va aduce o tentă decorativă camerelor din casa dvs.

 • Forme pure şi moderne

  Spoturile Philips myLiving sunt create pentru a se potrivi perfect cu decoraţiunile interioare moderne. Liniile elegante şi formele lor simple se vor integra perfect în orice interior modern. Curate şi de încredere, acestea furnizează accentul perfect de stil.

 • Aluminiu lustruit

  Extrem de modernă, această variantă de aluminiu oferă aceeaşi frumuseţe, la care se adaugă un aspect lustruit, care conferă un plus de culoare suprafeţei lămpii.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa