Televizor subtire OLED 4K dot. cu Android

  • KA
  • KA
  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pos901f_12/55pos901f_12_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Televizor subtire OLED 4K dot. cu Android

  Televizor subtire OLED 4K dot. cu Android

  Îţi prezentăm televizorul OLED Philips 901F. Acum te poţi bucura de un negru mai intens, de culori impresionante la rezoluţie 4K Ultra HD, de mişcare care îţi taie respiraţia şi de un unghi de vizualizare mai larg, pentru o experienţă a filmelor aşa cum a conceput-o regizorul. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

9000 series Televizor subtire OLED 4K dot. cu Android

139 cm (55"), Televizor OLED 4K Ultra HD, Quad Core, 16 GB, extensibili, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 55POS901F/12 Caută produse similare

Televizor subtire OLED 4K dot. cu Android

cu Ambilight pe 3 laturi

 • Ambilight îţi schimbă pentru totdeauna modul de vizionare la televizor

  Ai creat un cămin care este mai mult decât o casă, de ce n-ai alege un televizor care să fie cald şi îmbietor? Tehnologia unică Ambilight de la Philips face ecranul mult mai larg - şi experienţa de vizionare mult mai captivantă - proiectând un halo de lumină din cele trei laturi ale ecranului televizorului pe peretele care-l înconjoară. Culoarea, imaginile vibrante şi emoţiile depăşesc ecranul şi aduc în sufrageria ta o experienţă de vizionare extraordinară.

 • Dezlănţuie puterea Quad Core cu Android integrat

  Procesorul Philips Quad Core întâlneşte puterea Android pentru a-ţi oferi o experienţă de joc captivantă. Iar având Android pe televizor, vei naviga, vei lansa aplicaţii şi vei juca în mod super rapid, super intuitiv şi super distractiv.

 • 4K Ultra HD este o rezoluţie cum nu ai mai întâlnit niciodată

  4K Ultra HD este o rezoluţie cum nu ai mai întâlnit niciodată

  Televizorul Ultra HD are o rezoluţie de patru ori mai mare decât cea a unui televizor Full HD obişnuit. Cu peste 8 milioane de pixeli şi tehnologia noastră unică de upscaling Ultra Resolution, vei experimenta cea mai bună calitate a imaginii. Cu cât calitatea conţinutului original este mai ridicată, cu atât imaginile vor fi mai bune şi rezoluţia îmbunătăţită. Beneficiază de claritate îmbunătăţită, de percepţia unei adâncimi sporite, contrast superior, mişcare naturală şi detalii fără cusur.

 • Perfect Pixel Ultra HD pentru calitatea imaginii la superlativ

  Perfect Pixel Ultra HD pentru calitatea imaginii la superlativ

  Bazându-ne pe moştenirea unei calităţi premiate a imaginii UHD, am dus calitatea imaginii de înaltă definiţie la un nivel superior. Cu software-ul avansat de procesare a imaginilor utilizat de motorul Perfect Pixel Ultra HD, imaginea este convertită la o rezoluţie impecabilă Ultra HD 4K. Astfel, te vei bucura de cel mai intens negru, cel mai strălucitor alb şi cele mai vii culori, cu cele mai naturale tonuri ale pielii. Toate acestea prind viaţă cu cea mai fluidă şi clară calitate a imaginii, de fiecare dată şi de la orice sursă.

 • Magazinul Google Play şi galeria de aplicaţii Philips: priveşte mai departe de televizor

  Magazinul Google Play şi galeria de aplicaţii Philips: priveşte mai departe de televizor

  Magazinul Google Play şi galeria de aplicaţii Philips merg mai departe de programarea TV tradiţională, pentru a-ţi aduce o colecţie online amplă de filme, televiziune, muzică, aplicaţii şi jocuri. 16 GB de memorie extensibilă înseamnă că există suficient spaţiu pentru conţinutul tău preferat şi pentru a instala mai multe aplicaţii.

 • Televizor OLED: Numai negrul perfect creează culori perfecte

  Philips OLED reprezintă tehnologia de generaţie următoare în domeniul televizoarelor. Spre deosebire de televizoarele LED convenţionale, OLED nu necesită iluminare de fundal. Fiecare pixel îşi generează propria culoare şi lumină. Când sunt opriţi, sunt în totalitate negri. Cu astfel de tonuri de negru mai intense, beneficiezi de culori îmbunătăţite şi de contrast impresionant, care îţi vor permite să te bucuri de cele mai pure şi mai realiste imagini produse de un televizor Philips până acum.

 • Contrastul, culoarea şi claritatea supreme cu HDR Perfect

  High Dynamic Range Perfect este opţiunea de primă clasă pentru redefinirea divertismentului la domiciliu, mulţumită inovaţiilor în ceea ce priveşte contrastul şi culoarea. Bucură-te de o experienţă senzorială care surprinde bogăţia şi însufleţirea iniţiale, redând totuşi cu acurateţe intenţia regizorului. Rezultatul final? Acum te poţi bucura de televizorul tău cu reflexii mai puternice, contrast şi culori supreme. HDR Perfect înseamnă detalii uimitor de realiste. Este o experienţă TV nemaiîntâlnită până acum.

 • Exprimare vizibilă a sunetului îţi permite să vezi frumuseţea sunetului

  Sunet prelucrat într-un design subţire. Bucură-te de înaltele incredibile şi mediile reale dintr-o supraabundenţă de micro-drivere într-o bară de sunet atractivă. Când poţi auzi şoaptele, paşii şi scârţâitul uşii, nu mai trebuie mult să îţi imaginezi puterea clarităţii sunetului fiecărui trosnet, pocnet sau explozii. Şi când e vorba de bas, nimic nu este compromis cu difuzoarele posterioare amplasate strategic pentru tonuri profunde şi bogate. Este un televizor care sună la fel de bine pe cât se vede.

Vezi toate Specificaţile
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • Ofertele aplicaţiei Android variază în funcţie de ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează magazinul local Google Play.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Oferta jocurilor în Cloud depinde de furnizorii de jocuri.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. Poţi găsi o listă actualizată în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactează-ţi operatorul.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.
 • Funcţionalitatea Google Cast depinde de aplicaţiile şi dispozitivele compatibile cu Google Cast. Pentru mai multe detalii, vizitează pagina de produse Google Cast.
 • Aplicaţia Philips TV Remote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor, operator şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Ofertele aplicaţiei Smart TV variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/smarttv.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa