Spot luminos

    Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/532491716/532491716_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
    Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

    Spot luminos

    Decoraţi-vă casa cu lumină

    Spotul elegant Philips Toscane cu lumină LED albă caldă şi trei braţe de culoare crom mat are o formă armonioasă, care se potriveşte de minune cu tavanul tău. Capetele ajustabile dispun de elemente de design transparente, în timp ce sistemul clickFIX asigură montarea uşoară. Vezi toate beneficiile

  • Decoraţi-vă casa cu lumină

    Play Pause
    You need Flash to see video.
    Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myLiving Spot luminos

TOSCANE, crom mat, LED 532491716 Caută produse similare

Decoraţi-vă casa cu lumină

  • Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

    Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

    Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în casa ta.

  • Lumină caldă albă

    Lumină caldă albă

    Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unităţi numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Klein redusă produc o lumină mai caldă şi mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Klein mai mare produc o lumină mai rece şi mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

  • Spot reglabil

    Spot reglabil

    Direcţionaţi lumina unde doriţi prin simpla reglare, rotire sau înclinare a spotului lămpii.

  • Sistem click!FIX pentru instalare uşoară

    Sistem click!FIX pentru instalare uşoară

    Această lampă cu LED-uri utilizează click!FIX, un sistem de montare nou şi revoluţionar, patentat de către Philips. Cu click!FIX vă puteţi monta cu uşurinţă lampa în 4 paşi simpli. Este uşor şi rapid!

  • Economie de energie

    Economie de energie

    Această lampă eficientă energetic de la Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani la facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

  • Durată de viaţă îndelungată de până la 15 de ani

    Durată de viaţă îndelungată de până la 15 de ani

    O sursă de lumină în care puteţi avea încredere. LED-urile integrate, utilizate în această lampă Philips cu LED-uri vor dura până la 15,000 de ore (care echivalează cu 15 de ani în cazul unei utilizări medii de 3 ore/zi, cu un număr de cel puţin 13,000 de cicluri de pornire/oprire). Este atât de comod să vă gândiţi că nu va trebui să vă preocupaţi de întreţinerea sau de înlocuirea becului în timp ce vă bucuraţi de ambianţa perfectă în locuinţa dvs.

  • Adecvat pentru montarea pe perete şi pe tavan

    Adecvat pentru montarea pe perete şi pe tavan

    Puteţi instala această lampă atât pe perete cât şi pe tavan, exact aşa cum doriţi.

  • Creaţi o atmosferă modernă şi primitoare

    Această lampă este concepută pe baza celor mai recente gusturi, tendinţe şi stiluri de viaţă pentru a se potrivi fără efort în decorul dvs. şi pentru a defini ambianţa localizată pe care v-aţi dorit-o întotdeauna.

  • Perfect pentru relaxare şi socializare

    Camera de zi este sufletul oricărui cămin - un loc unde familia se adună pentru a se relaxa şi unde musafirii socializează. Iluminarea pentru camera dvs. de zi şi pentru dormitor trebuie să fie flexibilă şi uşor de reglat pentru diferite tipuri de utilizare pe perioada zilei. Poziţionarea atentă a diferitelor surse de lumină şi jocul cu straturile de lumină ajută la crearea unui sentiment de spaţiu şi oferă camerei o senzaţie călduroasă şi primitoare.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa