Spot luminos

  Spot luminos

  Saving in style

  Această uimitoare lampă de tavan din crom de la Philips scoate în evidenţă elementele deosebite ale căminului dvs. cu lumina albă caldă. Are un comutator de pornire/oprire şi puteţi direcţiona spoturile după cum aveţi nevoie. Alegeţi iluminarea cu funcţionalităţi atractive şi robuste.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Saving in style

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Marele avantaj al luminii fluorescente este eficienţa energetică. O lampă fluorescentă consumă doar o cincime din energia unui bec convenţional. Aceasta înseamnă că instalarea luminii fluorescente Philips la domiciliu pentru a înlocui becurile standard va reduce factura la energie electrică cu circa 80 %!

 • Durată de viaţă extra-lungă a becului

  Durată de viaţă extra-lungă a becului

  Bec Philips inclus cu o durată de viaţă extra-lungă, de până la 6.000 de ore.

 • Robust şi fiabil

  Robust şi fiabil

  Făcut să reziste. Fiecare piesă din colecţia de corpuri de iluminat Philips utilizează materiale şi componente de calitate ridicată. Cu această lampă Philips poţi cumpăra un corp de iluminat de înaltă calitate şi de durată.

 • Lumină albă, caldă, difuză

  Lumină albă, caldă, difuză

  Această lampă utilizează cea mai nouă tehnologie cu bec economic de la Philips, pentru a furniza un val de lumină naturală, albă, caldă. Lumina sa difuză vă va ilumina camera într-o nuanţă albă, caldă, care vă permite să combinaţi funcţionalitatea şi respectul pentru mediu. Lumina difuză este perfectă pentru iluminarea generală.

 • Spot reglabil

  Spot reglabil

  Direcţionaţi lumina unde doriţi prin simpla reglare, rotire sau înclinare a spotului lămpii.

 • Design contemporan elegant

  Lămpile Philips au un aspect clar, contemporan, care sparge tiparul produselor de economisire a energiei, în mod tradiţional voluminoase şi neatractive. Subţiri şi elegante, toate lămpile de design ale colecţiei au fost proiectate ca o combinaţie perfectă între formă şi funcţie.

 • Crom

  Cromul are un aspect metalic argintiu cu efect de oglindire, conferind strălucire oricărui interior.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa