Runner HUE

  Runner HUE

  Luminează-ţi momentele

  Cu spotul Runner din gama Philips Hue cu ambianţă albă inclus în sistemul tău Philips Hue, te poţi bucura de lumină albă naturală, care te ajută să te trezeşti, te umple de energie, te ajută să te concentrezi, să citeşti şi să te relaxezi. Un spot de calitate înaltă, proiectat să dureze şi cu atenţie la detalii Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Connected Luminaires Runner HUE

Spot luminos 5309030P7 Caută produse similare

Luminează-ţi momentele

de la răsărit la apus

 • Control simplu şi wireless cu variatorul (inclus)

  Control simplu şi wireless cu variatorul (inclus)

  Cu variatorul alimentat de baterii pentru Philips Hue, poţi controla uşor lumina lămpilor albe de ambianţă. Alege unul dintre cele 4 decoruri de lumină prin simpla apăsare a butonului de aprindere, modifică intensitatea luminii şi savurează uşurinţa de utilizare. Variatorul poate fi amplasat oriunde în suportul său de andocare mic şi elegant şi nu are nevoie de cabluri. Foloseşte-l ca telecomandă sau ca întrerupător de perete şi bucură-te de reţeta ideală de lumină pentru fiecare moment al zilei. Poţi să adaugi până la 10 lumini Hue la un variator.

 • Relaxează-te, citeşte, concentrează-te şi umple-te de energie cu reţetele de lumină

  Relaxează-te, citeşte, concentrează-te şi umple-te de energie cu reţetele de lumină

  Lumina ne influenţează starea de spirit şi comportamentul. Philips Hue te ajută să îţi personalizezi rutinele zilnice şi să le transformi în momente plăcute. Sari peste cafeaua de dimineaţă şi pregăteşte-te pentru sarcinile zilnice cu lumină naturală albă, rece şi intensă, care îţi stimulează trupul şi mintea. Păstrează-ţi concentrarea cu lumină albă intensă, reglată fin. Sau relaxează-te cu strălucirea plăcută a luminii albe pentru un sfârşit de zi perfect.

 • Control deplin de pe dispozitivul inteligent cu consola Hue

  Control deplin de pe dispozitivul inteligent cu consola Hue

  Conectează-ţi luminile Philips Hue la consolă pentru a profita de posibilităţile nelimitate ale sistemului.

 • Creează ambianţa dorită, de la lumină albă caldă la lumină naturală rece

  Creează ambianţa dorită, de la lumină albă caldă la lumină naturală rece

  Creează ambianţa dorită pentru orice moment din zi şi decorează-ţi locuinţa cu lumină caldă sau albă şi rece. Te poţi bucura de diferite stiluri pe parcursul anului, indiferent că e vorba de lumină albă clară care îţi aminteşte de o briză primăvăratică, de lumina albă caldă a soarelui de vară sau de lumina naturală rece a iernii.

 • Terezeşte-te şi mergi la culcare în mod natural

  Terezeşte-te şi mergi la culcare în mod natural

  Philips Hue te va ajuta să te trezeşti aşa cum îţi place şi să începi ziua cu forţe proaspete. Intensitatea luminii creşte treptat, imitând efectul răsăritului. Te vei trezi astfel natural, fără a fi deranjat de sunetul puternic al ceasului deşteptător. Începe ziua aşa cum trebuie. Seara, lumina albă caldă relaxantă te ajută să te destinzi şi să îţi pregăteşti corpul pentru un somn odihnitor. Pentru această funcţionalitate este necesară conectarea la consola Philips Hue.

 • Control inteligent, atât acasă, cât şi de la distanţă

  Control inteligent, atât acasă, cât şi de la distanţă

  Cu aplicaţiile Philips Hue pentru iOS şi pentru Android, poţi să controlezi luminile de la distanţă oriunde te afli. Verifică dacă nu ai uitat luminile aprinse înainte de a pleca de acasă şi aprinde-le dacă lucrezi până târziu. Pentru această funcţionalitate este necesară conectarea la consola Philips Hue.

 • Setează temporizatoare comode

  Setează temporizatoare comode

  Philips Hue poate face să pară că eşti acasă atunci când eşti plecat, folosind funcţia de programare din aplicaţia Philips Hue. Programează luminile să se aprindă la o oră prestabilită, astfel încât acestea să fie aprinse atunci când ajungi acasă. Poţi chiar programa ca luminile să se aprindă la ore diferite în unele camere. Şi, desigur, poţi programa luminile să se stingă treptat în timpul nopţii, pentru a nu-ţi mai face griji că ai uitat vreo lumină aprinsă. Pentru această funcţionalitate este necesară conectarea la consola Philips Hue.

 • Controlează lumina aşa cum doreşti

  Controlează lumina aşa cum doreşti

  Conectează-ţi luminile Philips Hue la consolă şi începe să descoperi posibilităţile nelimitate. Controlează luminile de pe smartphone sau tabletă prin aplicaţia Philips Hue sau adaugă comutatoare la sistem pentru a activa luminile. Programează temporizatoare, notificări, alarme şi multe altele pentru a beneficia de experienţa completă oferită de Philips Hue. Philips Hue funcţionează chiar şi cu Amazon Alexa, Apple Homekit şi Google Home pentru a permite controlul luminilor prin comandă vocală.

 • Lumină intensă

  Corp de iluminat de înaltă calitate cu o putere luminoasă ridicată, care furnizează suficientă lumină albă pentru orice moment din zi sau activitate.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa