Televizoare
Seria 6000
Smart TV LED 4K ultrasubţire de 123 cm (49")

Smart TV LED 4K ultrasubţire

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/49pus6031_12/49pus6031_12_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Smart TV LED 4K ultrasubţire

  Smart TV LED 4K ultrasubţire

  Bucură-te de eleganţă funcţională şi de conectivitate inteligentă. Modelul Philips seria 6000 dispune de o calitate a imaginii 4K Ultra HD, pentru detalii incredibile. Şi mai bine, Smart TV-ul încorporat este uşor de utilizat, făcându-l o alegere excelentă pentru divertisment fără efort. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

6000 series Smart TV LED 4K ultrasubţire

123 cm (49"), LED TV 4K Ultra HD, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 49PUS6031/12 Caută produse similare

Smart TV LED 4K ultrasubţire

cu Pixel Plus Ultra HD

 • 4K Ultra HD este o rezoluţie cum nu ai mai întâlnit niciodată

  4K Ultra HD este o rezoluţie cum nu ai mai întâlnit niciodată

  Televizorul Ultra HD are o rezoluţie de patru ori mai mare decât cea a unui televizor Full HD obişnuit. Cu peste 8 milioane de pixeli şi tehnologia noastră unică de upscaling Ultra Resolution, vei experimenta cea mai bună calitate a imaginii. Cu cât calitatea conţinutului original este mai ridicată, cu atât imaginile vor fi mai bune şi rezoluţia îmbunătăţită. Beneficiază de claritate îmbunătăţită, de percepţia unei adâncimi sporite, contrast superior, mişcare naturală şi detalii fără cusur.

 • Smart TV: o lume complet nouă pe care o puteţi explora

  Smart TV: o lume complet nouă pe care o puteţi explora

  Descoperă o experienţă mai inteligentă care se află dincolo de televizorul tradiţional. Închiriază şi redă filme, clipuri video sau jocuri din magazinele video online. Vizionează programe de televiziune recuperate de pe canalele preferate şi bucură-te de o selecţie din ce în ce mai bogată de aplicaţii online cu Smart TV.

 • Stand central din metal şi crom

  Designerii noştri au combinat un gât ultra-subţire şi o placă de bază înclinată cu un finisaj metalic şlefuit şi lucios, pentru a crea un design plin de prospeţime, care va completa interiorul oricărei case moderne.

 • Descoperă calitatea imaginii Ultra HD cu Pixel Plus Ultra HD

  Experimentează claritatea 4K Ultra HD cu motorul Philips Pixel Plus Ultra HD. Optimizează calitatea imaginii pentru a beneficia de imagini line şi fluide cu detalii şi profunzime incredibile. Bucură-te de imagini 4K mai clare, cu nuanţe de alb mai strălucitoare şi nuanţe de negru mai intense, de fiecare dată.

Vezi toate Specificaţile
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. Poţi găsi o listă actualizată în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactează-ţi operatorul.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa