Televizor LED Full HD

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/47pfk5199_12/47pfk5199_12_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Televizor LED Full HD

  Televizor LED Full HD

  Toată lumea din casă se va bucura de imaginile clare ale televizorului cu LED Full HD Philips seria 5200. Am combinat un design modern fără ramă cu Ambilight pentru a extinde şi intensifica experienţa dvs. de vizionare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

5000 series Televizor LED Full HD

119 cm (47"), Televizor LED Full HD, DVB-T/C/S/S2 47PFK5199/12 Caută produse similare

Televizor LED Full HD

Cu Ambilight pe 2 laturi

 • Ambilight vă schimbă pentru totdeauna modul de vizionare la televizor

  Aţi creat un cămin care este mai mult decât o casă, de ce n-aţi alege un televizor care să fie cald şi îmbietor? Tehnologia unică Ambilight de la Philips vă face ecranul mult mai larg - şi experienţa de vizionare mult mai captivantă - proiectând un halo de lumină din cele două laturi ale ecranului televizorului pe peretele care-l înconjoară. Culoarea, imaginile vibrante şi emoţiile depăşesc ecranul şi aduc în sufrageria dvs. o experienţă de vizionare mai palpitantă, mai intensă şi mai captivantă.

 • PMR 100 Hz pentru imagini în mişcare fluide

  PMR 100 Hz pentru imagini în mişcare fluide

  Nimic nu se compară cu adrenalina din jocuri, evenimentele sportive antrenante sau filmele de acţiune. De aceea, acest televizor Philips dispune de Perfect Motion Rate de 100 Hz; astfel, vă veţi putea bucura de imagini fluide în mişcare. Chiar dacă pulsul dvs. ar putea creşte din pricina acțiunii, imaginea nu o să sufere trepidaţii.

 • Design fără ramă: lipsa ramei înseamnă o vizionare mai plăcută la televizor

  Atrăgător. Minimalist. Discret. Rama îngustă este prelucrată cu măiestrie din sticlă de înaltă calitate şi încadrată cu un strat ultrasubţire de aluminiu; reducând la minim rama şi mărind la maxim imaginea.

 • Designul modern completează interiorul de astăzi

  Proiectat cu un aspect contemporan pentru a se potrivi decorului dvs. Pentru că televizorul dvs. trebuie să fie la fel de frumos şi oprit şi pornit.

 • Suportul cu design deschis creează un efect uşor de plutire

  Un televizor cu linii moderne, rafinate, merită un suport care să-l scoată din anonimat. De aceea, designerii Philips TV au creat acest suport deschis unic, pentru a se încadra perfect în încăperea dvs.

 • Digital Crystal Clear: precizie pe care veţi dori să o împărtăşiţi

  Pentru imagini naturale din orice sursă, Philips a creat Digital Crystal Clear. Fie că savuraţi telenovela dvs. preferată, ştirile sau vizionaţi cu prietenii un video - vă veţi bucura de toate cu contrast, culoare şi claritate optime.

 • LED TV Full HD—imagini LED excepţionale cu un contrast incredibil

  Calitatea imaginii contează. Televizoarele HD obişnuite oferă calitate, dar dvs. vă doriţi mai mult. Imaginaţi-vă detaliile clare îmbinate cu luminozitate mare, contrast incredibil şi culori reale care compun o imagine reală.

Vezi toate Specificaţile
 • Upgrade software necesar pentru Pauză TV şi înregistrare pe USB. Pentru mai multe detalii despre actualizarea software, vizitaţi www.philips.com/TV apoi click pe asistenţă.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa