Televizor LCD

  Wi-Fi

  Televizor LCD

  Dă viaţă filmelor

  Lăsaţi-vă captivat de puterea copleşitoare a Ambilight. Cu incredibilul motor Perfect Pixel HD, LED Pro şi sunet puternic, filmele prind cu adevărat viaţă în sufrageria dvs. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Televizor LCD

117 cm (46"), Full HD 1080p, Televizor digital 46PFL9704H/12 Caută produse similare

Dă viaţă filmelor

Cu Ambilight şi LED Pro

 • Ambilight Spectra 3 pentru o experienţă vizuală captivantă

  Ambilight Spectra 3 pentru o experienţă vizuală captivantă

  Adăugaţi o nouă dimensiune experienţei vizionării cu Ambilight Spectra 3. Această tehnologie patentată de Philips măreşte ecranul prin proiectarea unui halou luminos din spatele ecranului pe peretele înconjurător. Ambilight reglează automat culoarea şi intensitatea haloului televizorului pentru a fi adecvate imaginii, creând o experienţă de vizionare captivantă. Cu Ambilight Spectra 3, filmele devin cu adevărat realitate!

 • Perfect Pixel HD Engine pentru claritate şi fidelitate deosebite

  Perfect Pixel HD Engine pentru claritate şi fidelitate deosebite

  Experimentaţi claritatea incomparabilă cu motorul Perfect Pixel HD. Fiecare pixel al imaginii este optimizat pentru a se încadra perfect în imagine, generând o imagine mai naturală. Rezultatul este o combinaţie unică de claritate, detalii naturale, culori vii, contrast superior şi o mişcare lină şi naturală indiferent ce vizionaţi. Imaginile curate şi clare rezultă din detectarea artefactelor şi a zgomotului şi reducerea tuturor surselor de conţinut - de la multimedia la televizorul standard.

 • Ecran LCD Full HD, cu o rezoluţie de 1920x1080p

  Ecran LCD Full HD, cu o rezoluţie de 1920x1080p

  Acest ecran LCD Full HD are o rezoluţie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluţie care poate fi obţinută din surse HD, pentru o calitate ireproşabilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD şi Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului şi o rezoluţie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaţii, cu luminozitate mare şi contrast optim.

 • Philips Net TV cu Wi-Fi pentru servicii online pe televizorul dvs.

  Philips Net TV cu Wi-Fi pentru servicii online pe televizorul dvs.

  Experimentaţi o selecţie bogată de servicii online cu Net TV. Bucuraţi-vă de filme, imagini, divertisment & informaţii şi alte conţinuturi online direct pe televizor oricând doriţi. Conectaţi sistemul home theater direct la reţeaua la domiciliu prin conexiune ethernet, navigaţi şi selectaţi ce doriţi să urmăriţi cu telecomanda televizorului. Meniul Philips vă oferă acces la servicii Net TV populare potrivite pentru ecranul televizorului. În plus, cu reţeaua PC certificată DLNA puteţi viziona clipuri video sau accesa imagini stocate pe calculator utilizând telecomanda televizorului.

 • LED Pro pentru contrast şi strălucire deosebite

  LED Pro pentru contrast şi strălucire deosebite

  Savuraţi imagini uimitoare şi utilizaţi cu până la 50% mai puţină energie cu tehnologia premiată LED Pro de la Philips! Peste 1000 de LED-uri funcţionează selectiv într-o reţea, asigurând iluminarea din spate a afişajului. Acestea generează o lumină puternică în zonele luminoase ale imaginii şi sunt estompate complet în zonele întunecate, economisind energie. În combinaţie cu puternicul motor Perfect Pixel HD, rezultatul este o imagine uimitoare, cu contrast şi claritate extrem de ridicate şi culori vii. Cu LED Pro, negrul este profund şi albul este luminos.

 • Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Bucuraţi-vă de acţiune fără trepidaţii. Perfect Natural Motion estimează mişcarea în imagine şi corectează trepidaţiile atât în materialul transmis, cât şi în cel preînregistrat (inclusiv filmele True Cinema de 1080p şi 24p de pe Blu-Ray şi DVD). Rezultatul îl reprezintă imaginile mai cursive şi mai silenţioase, cu claritate excelentă. Bucuraţi-vă de performanţa mişcării care depăşeşte calitatea de cinema!

 • Contrast dinamic 5.000.000:1 pentru imagini de strălucire extremă

  Contrast dinamic 5.000.000:1 pentru imagini de strălucire extremă

  Doriţi ecranul LCD plat cu cel mai ridicat contrast şi cu cele mai vibrante imagini. Lumina de fundal cu LED-uri asigură acest lucru printr-o atenuare locală unică a LED-urilor. Aceasta generează lumină acolo unde este necesar şi păstrează zonele întunecate de un negru excelent. Atenuarea excelentă datorată LED-urilor permite un raport de contrast dinamic de neegalat, de 5.000.000:1. Pentru prima dată, imaginile sunt redate prin culori închise deosebit de profunde alături de secţiuni colorate uimitor de luminoase.

 • Clear LCD de 200 Hz*, performanţă de 1 ms: precizia superbă a mişcării

  Bucuraţi-vă de precizia uimitoare a mişcării. Cu Clear LCD de 200 Hz de la Philips, timpul de răspuns al televizorului LCD este de 1 ms, astfel încât chiar şi în cea mai rapidă scenă de urmărire de maşini veţi fi fermecat de acţiune, nu veţi urmări imaginea lăţită a maşinii pe ecran.

 • Afişaj LCD Wide Color Gamut pentru culori strălucitoare

  x.v.Color asigură reproducerea realistă a culorilor, capturând precis fiecare nuanţă, tentă şi adâncime pentru a oferi o paletă cromatică largă, care include aproape de două ori mai multe culori decât spaţiul de culoare RGB. x.v.Color produce variaţii de culoare extrem de apropiate de ceea ce percepe ochiul uman – îmbunătăţeşte/extinde chiar calitatea materialului video de înaltă definiţie. Televizoarele compatibile x.v.Color vor reproduce imagini la o calitate extrem de apropiată de cea a înregistrării originale.

 • Bucuraţi-vă de selecţia cuprinzătoare de clipuri video de pe YouTube şi altele

  Net TV vă oferă o selecţie bogată de clipuri video de pe YouTube şi alte site-uri Web cu clipuri video. Clipurile video sunt adaptate pentru a se potrivi ecranului dvs. de televizor, permiţându-vă să vă relaxaţi şi să savuraţi conţinut video online la o calitate optimă.

 • Recepţie MPEG4 HDTV prin tuner DVB-T şi DVB-C cu CI+*

  HDTV vă permite să urmăriţi programe TV la cea mai bună calitate a imaginii şi sunetului, fără set-top box suplimentar. Datorită tunerului încorporat care acceptă semnalele DVB-terestru şi DVB-cablu pentru formatele MPEG-2 şi MPEG-4, recepţionaţi programe TV de înaltă definiţie la o calitate excepţională. Mai mult, cu Common Interface Plus (CI+) beneficiaţi de conţinut premium de înaltă definiţie direct pe televizor.

Vezi toate Specificaţile

Accesorii pentru acest produs

Vedeţi toate accesoriile
 • Clear LCD de 200 Hz afişează 200 de cadre pe secundă combinând tehnologia avansată de 100 Hz cu iluminarea din spate la 50% din putere.
 • EPG pentru 8 zile, serviciu nedisponibil în toate ţările
 • DVB-T, acceptat numai în ţările selectate
 • DVB-C numai în ţările selectate şi pentru operatorii selectaţi. Cele mai actuale informaţii sunt disponibile pe plăcuţa cu date tehnice a televizorului.
 • Furnizarea serviciului Net TV depinde de ţară şi se supune condiţiilor de utilizare.
 • Este necesar modulul opţional Philips DVB-S (nr. piesă PFS0001, disponibil numai în Germania, Austria şi Elveţia)

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa