Smart TV LED ultrasubţire

  Smart TV LED ultrasubţire

  Clar diferit

  Designul revoluţionar al sticlei cu efect de plutire al seriei DesignLine de la Philips sfidează orice descriere. Sau nu? Captivant, inovator şi performanţă superioară sunt cuvinte care vin cu uşurinţă în minte. Ca şi senzaţional, de altfel… Vezi toate beneficiile

 • Clar diferit

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

DesignLine Smart TV LED ultrasubţire

117 cm (46"), 3D Max, DVB-T/T2/C/S/S2 46PDL8908S/12 Caută produse similare

Clar diferit

Mai mult decât un simplu televizor—artă inovatoare

 • Ambilight XL pe 3 laturi amplifică experienţa vizionării

  Această tehnologie brevetată Philips face ca ecranul să pară mult mai larg şi experienţa de vizualizare mai captivantă— proiectează o lumină mai lată din trei laturi ale ecranului pe peretele care-l înconjoară. Culoarea este reglată în mod automat pentru a se potrivi cu imaginile de pe ecran. Graţie funcţiei de adaptare la perete, culoarea luminii este perfectă, indiferent de culoarea peretelui. Puteţi personaliza experienţa dvs. utilizând diverse setări conform preferinţelor dvs. de vizualizare.

 • Perfect Motion Rate (PMR) 1400 Hz pentru o claritate extraordinară a mişcării

  Pentru o obţine o mişcare a imaginii care să pară precisă, uniformă şi naturală, Philips a creat PMR: standardul nostru pentru măsurarea clarităţii imaginii în mişcare. Perfect Motion Rate este rezultatul combinării procesării video unice, a numărului de cadre pe secundă şi a ratei de reîmprospătare pentru fiecare cadru, a perfecţiunii reglajului de lumină şi a tehnologiei cu lumină de fundal. Un număr mai mare de PMR contribuie la obţinerea unui contrast mai bun şi la o claritatea a mişcării sporite, adică o imagine superioară pentru dvs.

 • Smart TV—o lume de divertisment online

  Exploraţi limitele dintre acesta şi televizoarele tradiţionale. Închiriaţi şi redaţi în flux filme, videoclipuri, jocuri şi multe altele, din magazine video online direct pe televizorul dvs. Vizionaţi programe de televiziune recuperate de pe canalele dvs. preferate şi bucuraţi-vă de o selecţie bogată de aplicaţii online cu Smart TV. Conectaţi-vă cu familia şi prietenii pe Skype™ sau reţeaua socială. Sau... doar navigaţi pe Internet!

 • Aplicaţia MyRemote—controlaţi-vă televizorul cu ajutorul telefonului sau tabletei

  Controlaţi-vă televizorul şi înregistraţi din mers fără telecomandă cu ajutorul unei simple aplicaţii. Transformaţi-vă tableta sau smartphone-ul într-o telecomandă universală cu toate opţiunile telecomenzii dvs. originale, plus funcţii suplimentare, cum ar fi introducerea de text. Funcţia SimplyShare transmite conţinut pe televizorul dvs. Comutaţi transmiterea unei emisiuni digitale pe dispozitivele dvs. utilizând Wi-Fi smart screen. Rămâneţi informaţi înregistrându-vă programele preferate din mers cu ajutorul înregistrării MyRemote. Nu trebuie decât să parcurgeţi conţinutul din Ghidul de programe TV pentru a alege ce emisiuni să înregistraţi pentru a le viziona mai târziu. Un Smart TV merită o aplicaţie cu adevărat inteligentă.

 • Wi-Fi Miracast™—vedeţi ecranul dispozitivelor dvs. pe televizor

  Urmăriţi ce doriţi, unde doriţi, când doriţi. Redaţi conţinutul de pe dispozitive şi vizualizaţi-l pe ecranul mare. Partajaţi fotografiile pe smartphone, laptop sau altele. Conexiunile sunt uşor de configurat şi tehnologia funcţionează pe mai multe dispozitive.

 • Wi-Fi integrat pentru conectare uşoară

  Wi-Fi integrat pentru conectare uşoară

  Tehnologia Wi-Fi integrată pe televizorul dvs. Smart TV de la Philips face conectarea cu reţeaua dvs. de acasă uşoară şi rapidă, permiţându-vă să accesaţi o varietate bogată de conţinut wireless, de acasă.

 • Telecomandă cu tastatură şi pointer—mai mult control decât oricând

  Telecomandă cu tastatură şi pointer—mai mult control decât oricând

  Telecomanda noastră intuitivă dispune de toate funcţiile obişnuite, precum tastele cursor, controlul volumului şi butoanele pentru comenzi rapide. În plus, puteţi să faceţi un simplu clic şi să ţineţi apăsată tasta OK pentru o navigare uşoară. Pointerul funcţionează ca un mouse pentru a vă permite să-l îndreptaţi, să faceţi clic şi să derulaţi uşor pe ecran. Întoarceţi telecomanda şi pe partea cealaltă veţi găsi o tastatură completă pentru a putea introduce cu uşurinţă text. Şi cel mai important, telecomanda noastră inteligentă dispune de senzori giroscopici, astfel încât recunoaşte poziţiile sus şi jos, ceea ce înseamnă că puteţi introduce text fără să vă faceţi griji cu privire la schimbarea canalului.

 • Design-ul revoluţionar al sticlei cu efect de plutire—inspiraţie pentru interior

  Panoul nostru inovator dintr-o singură bucată de sticlă redefineşte modul în care vizionaţi la televizor—şi aspectul televizorului dvs. Modelul înclinat al ecranului care pluteşte pe suprafaţa sticlei trece de la nuanţe întunecate la nuanţe deschise—accentuând efectul de plutire al televizorului. Agăţaţi-l pe un perete într-un apartament, strecuraţi-l printre obiecte vechi dintr-o casă de vacanţă sau expuneţi-l într-o galerie de artă modernă —se va simţi ca acasă, oriunde s-ar afla.

 • Design Line Smart Mount—tot ce vă trebuie pentru a monta televizorul

  Indiferent dacă alegeţi să înclinaţi, agăţaţi sau să aşezaţi pe un stand noul dvs. televizor—există o soluţie de montare pentru nevoile dvs. pentru interioarele cu podele dure, am creat protecţia pentru margini ca un tampon între podea şi panoul de sticlă. Nu-i aşa că este comod? Soluţia ingenioasă pentru montarea pe perete Simply Straight de la Philips vă scuteşte de efortul de a efectua măsurători precise când vă agăţaţi televizorul—găseşte nivelul în mod intuitiv de fiecare dată.

 • Manşonul pentru cablu strânge cablurile televizorului într-o singură legătură ordonată

  Manşonul nostru pentru cablu vă strânge toate cablurile într-o singură legătură ordonată. Manşonul pentru cablu compact este conceput pentru a rămâne ascuns—conturat în spatele liniilor televizorului pentru a păstra design-ul revoluţionar.

 • Perfect Pixel HD—procesorul nostru de calitate a imaginii premiat

  Proiectat pentru a oferi imagini avansate fără scintilaţii, cu o claritate şi precizie de neegalat. Fiecare pixel din alcătuirea imaginii este optimizat pentru a se încadra mai bine în imagine. Rezultatul este o combinaţi unică de claritate, detalii naturale, culori vii, contrast superior şi mişcare naturală lină.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

 • Aplicaţia MyRemote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitaţi: www.philips.com/TV.
 • Compatibilitatea depinde de certificarea wifi miracast pentru Android 4.2 sau o versiune ulterioară. Pentru mai multe detalii, consultaţi documentaţia dispozitivului dvs.
 • Pentru aplicaţii Smart TV, vizitaţi www.philips.com/TV pentru a descoperi oferta de servicii din ţara dvs.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.
 • Camera TV Philips (PTA317) este vândută separat.
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani, deoarece sistemul lor vizual nu este încă dezvoltat complet.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • Actualizare software necesară pentru HbbTV, client şi server Multiroom, aplicaţiile Netflix şi myRemote.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa