Lampă de perete

  Lampă de perete

  Trăirea momentului cu veselie

  Lăsaţi frumuseţea luminii să-şi aştearnă magia peste spaţiul dvs. de locuit. Această lampă de perete subţire, din sticlă, cu modele decorative superbe radiază o atmosferă intimă şi liniştitoare. Puteţi micşora intensitatea luminii pentru a crea o ambianţă plăcută. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Trăirea momentului cu veselie

Iluminare contemporană pentru viaţa de astăzi

 • Lumină albă, caldă, difuză

  Lumină albă, caldă, difuză

  Această lampă utilizează cea mai nouă tehnologie cu bec economic de la Philips, pentru a furniza un val de lumină naturală, albă, caldă. Lumina sa difuză vă va ilumina camera într-o nuanţă albă, caldă, care vă permite să combinaţi funcţionalitatea şi respectul pentru mediu. Lumina difuză este perfectă pentru iluminarea generală.

 • Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

  Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

  Reglaţi intensitatea luminoasă a acestei lămpi Philips cu ajutorul unui variator (nu este inclus). Acesta face lumina ideală pentru evidenţierea unei caracteristici sau pentru crearea unui ambient potrivit pentru orice ocazie, fie că este o cină în doi sau că vă relaxaţi cu familia şi cu prietenii în camera de zi.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Materiale fără vârstă

  Utilizarea metalului şi a sticlei oferă un aspect neutru şi elegant casei dvs. Materialele solide, necomplicate atrag fiecare minte contemporană.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa