Lampă de perete

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/455744816/455744816_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Lampă de perete

  Decoraţi-vă casa cu lumină

  Iată o lampă de perete care acţionează dintr-o mişcare. Cadrele sunt din aluminiu gri deschis. Schimbarea stilurilor este uşoară: panourile de sticlă, în culori decorative, se glisează fără a avea nevoie de instrumente. Personalizaţi iluminarea camerei dvs. de zi într-o clipă. Vezi toate beneficiile

 • Decoraţi-vă casa cu lumină

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

InStyle Lampă de perete

Styletwist, aluminiu, LED 455744816 Caută produse similare

Decoraţi-vă casa cu lumină

 • LED de putere mare

  LED de putere mare

  Modulul LED al acestei lămpi este o soluţie dezvoltată în mod unic de Philips, care combină 3 LED-uri într-o carcasă din materiale sintetice şi aluminiu. Această tehnică permite o lumină optimă şi o culoare 100 % uniformă a luminii.

 • Efect de lumină albă caldă

  Efect de lumină albă caldă

  Luminaţi-vă casa cu efecte de lumină albă, caldă, datorită ultimei inovaţii LED. Philips introduce cea mai nouă generaţie de LED-uri de mare putere cu lumină albă, caldă, atingând o temperatură a culorii de 2700 Kelvin. Această inovaţie aduce corpurile de iluminat Philips la un nou nivel, ceea ce ne permite să combinăm eleganţa şi crearea ambientului cu eficienţa luminii şi energiei.

 • Calitate superioară a luminii la putere mare

  Calitate superioară a luminii la putere mare

  Un modul de iluminat cu LED de 7,5 W produce echivalentul de lumină al unei lămpi incandescente de 40 W (350 Lumeni). Economisiţi energie cu o putere mare de iluminare.

 • 7 stiluri diferite pentru a se potrivi stării dvs. de spirit şi decorului casei

  7 stiluri diferite pentru a se potrivi stării dvs. de spirit şi decorului casei

  Designul inovator al StyleTwist se adaptează la orice interior al casei. Alegeţi dintre cele 7 seturi de panouri din sticlă diferite: de la roşu la alb, negru sau modelul sub formă de piatră. Lăsaţi-vă imaginaţia şi starea de spirit să vă ghideze.Panourile din sticlă nu sunt incluse, dar sunt disponibile separat.

 • Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

  Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

  Reglaţi intensitatea luminoasă a corpurilor de iluminat Philips LED cu ajutorul unui variator (nu este inclus). Acesta face lumina ideală pentru crearea unui ambient potrivit pentru orice ocazie, fie că este o cină în doi sau că vă relaxaţi cu familia şi cu prietenii în camera de zi. Philips a testat un număr de variatoare de perete, care s-au dovedit a fi compatibile cu luminile noastre cu LED. În secţiunea de descărcări şi asistenţă, găsiţi disponibilă o listă de variatoare compatibile.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Durată de utilizare extrem de lungă

  Durată de utilizare extrem de lungă

  O sursă de lumină în care puteţi avea încredere. Corpurile de iluminat Philips LED oferă o durată de viaţă extrem de lungă de minim 20.000 de ore (care echivalează cu 20 de ani, pe baza unei utilizări medii de 3 ore / zi cu un număr de cel puţin 13.000 cicluri de pornire/oprire). Cu corpurile de iluminat Philips LED nu va trebui să vă mai preocupaţi de întreţinerea sau înlocuirea lămpii în timp ce vă bucuraţi de ambianţa perfectă în locuinţa dvs.

 • Comutator pornit/oprit pe articol

  Comutator pornit/oprit pe articol

  Cu butonul integrat discret în articol, puteţi cu uşurinţă să aprindeţi sau să stingeţi lumina.

 • Conferiţii lămpii dvs. un aspect nou

  Există întotdeauna un moment potrivit pentru a schimba decorul casei dvs. Cu StyleTwist puteţi opta între diferite seturi de panouri din sticlă pentru a schimba aspectul corpului dvs. de iluminare într-o clipă.

 • Schimbaţi-vă lampa de perete într-o clipă

  Schimbarea stilurilor este uşoară: nu trebuie decât să glisaţi panourile din sticlă în interiorul şi în afara ramei lămpii de perete fără a folosi instrumente. Schimbaţi-vă cu uşurinţă stilul într-o clipă.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa