Lampă de masă

  Lampă de masă

  Creează stilul de iluminat potrivit

  Bucură-te de designul emblematic cu lampa vintage care se potriveşte perfect stilului tău personal. Lampa de masă Philips InStyle este un design clasic Philips vechi de 50 de ani, actualizat cu tehnologie LED. Arată excelent atât în interioarele moderne, cât şi în cele retro. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

InStyle Lampă de masă

BEAUVAIS, verde, LED 4328417P0 Caută produse similare

Creează stilul de iluminat potrivit

Completează aspectul vintage

 • Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în casa ta.

 • Philips oferă o garanţie de 5 ani pentru modulul şi driverul LED

  Philips oferă o garanţie de 5 ani pentru modulul şi driverul LED

  Pe lângă garanţia standard de 2 ani pentru lampă, Philips oferă o garanţie de 5 ani pentru sistemul LED, adică modulul şi driverul LED.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unităţi numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Klein redusă produc o lumină mai caldă şi mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Klein mai mare produc o lumină mai rece şi mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Variator pe produs

  Variator pe produs

  Un variator este furnizat pe lampa propriu-zisă, permiţându-vă pur şi simplu să reglaţi lumina aşa cum doriţi.

 • Perfect pentru relaxare şi socializare

  Camera de zi este sufletul oricărui cămin - un loc unde familia se adună pentru a se relaxa şi unde musafirii socializează. Iluminarea pentru camera dvs. de zi şi pentru dormitor trebuie să fie flexibilă şi uşor de reglat pentru diferite tipuri de utilizare pe perioada zilei. Poziţionarea atentă a diferitelor surse de lumină şi jocul cu straturile de lumină ajută la crearea unui sentiment de spaţiu şi oferă camerei o senzaţie călduroasă şi primitoare.

 • Creează o atmosferă elegantă şi intimă

  Această lampă are un aspect nou, frumos, cu un design atemporal. Forma emblematică reprezintă o combinaţie superbă între trecut şi prezent. La fel de atrăgătoare într-un interior modern sau retro, această lumină îţi permite să combini stilul clasic cu cel contemporan, pentru o locuinţă care oferă un aspect şi o senzaţie plăcute.

 • Materiale de calitate înaltă

  Lampa este realizată din materiale de calitate superioară cu finisaj rafinat. Acest lucru îţi oferă un produs solid şi rezistent, care îţi va înfrumuseţa casa timp de mulţi ani.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa