Televizor LCD

  Televizor LCD

  Participaţi la acţiune.

  Experimentaţi performanţe extraordinare cu HD 1080p ce îţi taie răsuflarea, cu un ecran de 100Hz. În combinaţie cu un motor puternic Pixel Plus 3HD, cu HD Natural Motion şi un sunet invizibil incitant, acest Flat TV vă asigură că veţi participa întotdeauna la acţiune. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Participaţi la acţiune.

 • Ecran LCD Full HD, cu o rezoluţie de 1920x1080p

  Ecran LCD Full HD, cu o rezoluţie de 1920x1080p

  Acest ecran LCD Full HD are o rezoluţie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluţie care poate fi obţinută din surse HD, pentru o calitate ireproşabilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD şi Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a suporta o calitate a semnalului şi o rezoluţie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaţii, cu luminozitate mare şi contrast optim.

 • HD Natural Motion pentru o reproducere omogenă a mişcării în filme Full HD

  HD Natural Motion pentru o reproducere omogenă a mişcării în filme Full HD

  Philips a inventat HD Natural Motion pentru a elimina mişcările sacadate vizibile în cazul filmelor. HD Natural Motion estimează mişcările sacadate din filme şi le corectează, atât în cazul transmisiilor TV, cât şi în cazul filmelor înregistrate (cum ar fi cele de pe DVD-uri şi discuri Blu-ray). Reproducerea mişcării este excelentă, iar fidelitatea imaginii este incredibilă. HD Natural Motion elimină mişcările sacadate din imaginile SD şi HD, inclusiv din imaginile 1080p, obţinând o calitate superioară chiar şi celei cinematografice.

 • LCD de 100Hz şi 3ms viteză de răspuns pentru o claritate superbă a mişcării

  LCD de 100Hz şi 3ms viteză de răspuns pentru o claritate superbă a mişcării

  Ecranul LCD de 100 Hz permite reproducerea mişcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare şi lipsite de scintilaţii, chiar şi în cazul mişcărilor rapide. Tehnologia Double Frame Rate Insertion funcţionează la o rată de reîmprospătare ridicată, de 100Hz, crescând precizia reproducerii mişcărilor de două ori faţă de ecranele LCD convenţionale. Timpul de răspuns obţinut este de 3 milisecunde, măsurat ca nivel BEW (Blur-Edge-Width) perceput. Această tehnologie unică dezvoltată de Philips aduce calitatea imaginilor LCD la un nou nivel.

 • Pixel Plus 3 HD pentru imagini deosebit de clare şi pătrunzătoare

  Pixel Plus 3 HD oferă o combinaţie unică de claritate, detalii naturale, culori vii şi mişcare fluidă naturală pe ecranele de înaltă definiţie atât pentru semnal HD, cât şi pentru semnal TV standard şi conţinut multimedia. Fiecare pixel din imaginea recepţionată este îmbunătăţit, armonizându-se mai bine cu pixelii alăturaţi pentru a oferi o imagine mai naturală. Artefactele şi zgomotul din toate sursele, de la multimedia la TV standard şi HD cu rată mare de compresie, sunt detectate şi reduse pentru a vă oferi o imagine curată şi extrem de clară.

 • Procesare a 4 miliarde de culori pentru imagini vii şi strălucitoare

  Imagini naturale şi vibrante de la cel mai avansat sistem de procesare a culorilor. Cele 3 canale de culoare (RGB) sunt optimizate cu rezoluţia de 14 biţi, conducând la o putere totală de procesare a 4 miliarde de culori. Astfel se produc culori vibrante, păstrându-se în acelaşi timp claritatea excelentă. Algoritmii avansaţi detectează nuanţele subtile de culoare şi tonurile pielii şi le procesează pentru a furniza cele mai naturale culori.

 • Contrast Dynamic 30000:1 pentru detalii negre incredibile, bogate

  Vă doriţi ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast şi cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. Dynamic Contrast va creşte contrastul cu un nivel superior de negru şi randarea exactă a umbrelor şi a culorilor întunecate. Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt şi culori vibrante.

 • HDTV cu MPEG4 pentru a vă bucura de imagini HD mai apropiate de realitate

  HDTV vă permite să primiţi conţinut high definition difuzat terestru printr-un tuner DVB-T integrat pentru formatele MPEG-2 şi MPEG-4. Fără set-top box suplimentar veţi obţine o calitate excepţională a sunetului şi a imaginii.

 • Tuner DVB-C/T digital integrat pentru recepţie cablu digital

  Tuner DVB-C/T digital integrat pentru recepţie cablu digital şi recepţie terestră

 • Virtual Dolby Digital pentru o experienţă audio unică

  Virtual Dolby Digital este o tehnologie de procesare cu ajutorul căreia se pot obţine efecte de sunet surround superioare. Poate crea senzaţia de Dolby Pro Logic fără boxe suplimentare. Veţi avea parte de o experienţă TV fără egal.

 • 4 intrări pentru conexiune digitală full HD într-un singur cablu

  HDMI permite realizarea unei conexiuni digitale RGB necomprimate de la echipamentul sursă la ecran. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic, imaginea are o calitate excepţională. Semnalul nedegradat reduce scintilaţia şi permite obţinerea unei imagini mai clare. HDMI comunică în mod inteligent, la cea mai ridicată rezoluţie posibilă, cu echipamentul sursă. Intrarea HDMI este perfect compatibilă cu sursele DVI, dar poate procesa şi semnal audio digital. HDMI include protecţia HDCP la copiere. Cu 3 intrări HDMI, puteţi conecta două surse HD - de exemplu un set top box şi un player Blu-ray. Televizorul dvs. este pregătit pentru viitorul HD.

 • EasyLink: control facil al televizorului şi al dispozitivului conectat prin HDMI CEC

  EasyLink utilizează protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja funcţionalitatea între dispozitivele conectate şi televizor. Cu Easylink este necesară o singură telecomandă pentru a utiliza funcţionalităţile principale ale televizorului şi dispozitivelor conectate. EasyLink utilizează cablul HDMI standard pentru a transfera comenzi ale sistemului. Funcţionează cu toate echipamentele electronice echipate cu HDMI CEC.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa