Smart TV 3D LED ultrasubţire

  Smart TV 3D LED ultrasubţire

  Redefinirea stilului şi inovaţiei

  Adăugaţi o nouă dimensiune vieţii dvs. cu seria Philips 7108 de Smart TV 3D cu tehnologie LED. Păstraţi uşor legătura cu ceilalţi datorită camerei încorporate şi aplicaţiei Skype™ sau lăsaţi-vă fascinaţi de imaginile 3D şi de funcţia Ambilight pe 3 laturi. Televizorul dvs.-alegerea dvs. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

7000 series Smart TV 3D LED ultrasubţire

107 cm (42"), Easy 3D, DVB-T/C/S/S2 42PFL7108K/12 Caută produse similare

Redefinirea stilului şi inovaţiei

Televizor ultrasubţire cu tehnologie LED, cu Ambilight

 • Design-ul fără ramă minimizează rama pentru un aspect mai rafinat

  Elegant. Minimalist. Discret. Fabricat frumos dintr-o bucată perfectă de sticlă de înaltă calitate. Încadrat de o ramă exterioară ultrasubţire din metal. Conceput să se integreze perfect în orice decor.

 • Cameră TV integrată pentru a facilita apelurile video pe Skype™ utilizând televizorul

  Adăugaţi o nouă dimensiune apelurilor dvs. şi comunicaţi-vă experienţele oamenilor importanţi pentru dvs., oriunde ar fi aceştia. Cu Skype™ pe televizor, realizaţi apeluri audio şi video din camera de zi cu o cameră integrată în televizorul dvs. Bucuraţi-vă de o calitate excelentă a sunetului şi imaginii din confortul canapelei dvs.

 • Smart TV—o lume de divertisment online

  Exploraţi limitele dintre acesta şi televizoarele tradiţionale. Închiriaţi şi redaţi în flux filme, videoclipuri, jocuri şi multe altele, din magazine video online direct pe televizorul dvs. Vizionaţi programe de televiziune recuperate de pe canalele dvs. preferate şi bucuraţi-vă de o selecţie bogată de aplicaţii online cu Smart TV. Conectaţi-vă cu familia şi prietenii pe Skype™ sau reţeaua socială. Sau... doar navigaţi pe Internet!

 • Aplicaţia MyRemote—controlaţi-vă televizorul cu ajutorul telefonului sau tabletei

  Controlaţi-vă televizorul şi înregistraţi din mers fără telecomandă cu ajutorul unei simple aplicaţii. Transformaţi-vă tableta sau smartphone-ul într-o telecomandă universală cu toate opţiunile telecomenzii dvs. originale, plus funcţii suplimentare, cum ar fi introducerea de text. Funcţia SimplyShare transmite conţinut pe televizorul dvs. Comutaţi transmiterea unei emisiuni digitale pe dispozitivele dvs. utilizând Wi-Fi smart screen. Rămâneţi informaţi înregistrându-vă programele preferate din mers cu ajutorul înregistrării MyRemote. Nu trebuie decât să parcurgeţi conţinutul din Ghidul de programe TV pentru a alege ce emisiuni să înregistraţi pentru a le viziona mai târziu. Un Smart TV merită o aplicaţie cu adevărat inteligentă.

 • Wi-Fi Miracast™—vedeţi ecranul dispozitivelor dvs. pe televizor

  Urmăriţi ce doriţi, unde doriţi, când doriţi. Redaţi conţinutul de pe dispozitive şi vizualizaţi-l pe ecranul mare. Partajaţi fotografiile pe smartphone, laptop sau altele. Conexiunile sunt uşor de configurat şi tehnologia funcţionează pe mai multe dispozitive.

 • Ambilight XL pe 3 laturi amplifică experienţa vizionării

  Această tehnologie brevetată Philips face ca ecranul să pară mult mai larg şi experienţa de vizualizare mai captivantă— proiectează o lumină mai lată din trei laturi ale ecranului pe peretele care-l înconjoară. Culoarea este reglată în mod automat pentru a se potrivi cu imaginile de pe ecran. Graţie funcţiei de adaptare la perete, culoarea luminii este perfectă, indiferent de culoarea peretelui. Puteţi personaliza experienţa dvs. utilizând diverse setări conform preferinţelor dvs. de vizualizare.

 • Perfect Motion Rate (PMR) 700 Hz pentru claritate vie a mişcării

  Pentru o obţine o mişcare a imaginii care să pară precisă, uniformă şi naturală, Philips a creat PMR: standardul nostru pentru măsurarea clarităţii imaginii în mişcare. Perfect Motion Rate este rezultatul combinării procesării video unice, a numărului de cadre pe secundă şi a ratei de reîmprospătare pentru fiecare cadru, a perfecţiunii reglajului de lumină şi a tehnologiei cu lumină de fundal. Un număr mai mare de PMR contribuie la obţinerea unui contrast mai bun şi la o claritatea a mişcării sporite, adică o imagine superioară pentru dvs.

 • Wi-Fi integrat pentru conectare uşoară

  Wi-Fi integrat pentru conectare uşoară

  Tehnologia Wi-Fi integrată pe televizorul dvs. Smart TV de la Philips face conectarea cu reţeaua dvs. de acasă uşoară şi rapidă, permiţându-vă să accesaţi o varietate bogată de conţinut wireless, de acasă.

 • Telecomanda cu tastatură facilitează introducerea de text

  Telecomanda cu tastatură facilitează introducerea de text

  Preluaţi controlul. Telecomanda noastră complet intuitivă dispune de toate funcţiile obişnuite, precum taste cursor, controlul volumului şi butoane pentru comenzi rapide. Întoarceţi telecomanda pentru a accesa o tastatură completă pentru introducerea cu uşurinţă a unui text, în orice situaţie. Şi cel mai important, telecomanda noastră inteligentă dispune de senzori giroscopici, astfel încât recunoaşte poziţiile sus şi jos, ceea ce înseamnă că puteţi introduce text fără să vă faceţi griji cu privire la schimbarea canalului.

 • Easy 3D pentru o experienţă 3D confortabilă

  Easy 3D pentru o experienţă 3D confortabilă

  Savuraţi ore de vizualizare confortabilă datorită tehnologiei 3D pasive care vă oferă înaltă calitate, fără scintilaţii şi cu nivel redus de „imagini fantomă” 3D. Convertiţi orice conţinut 2D în conţinut 3D impecabil şi în culori vii. Ochelarii 3D eleganţi şi uşori sunt purtaţi confortabil şi nu necesită baterii.

 • Pixel Precise HD pentru detalii mai clare în acţiune

  Având ca bază tehnologia de succes Pixel Plus, am adus calitatea imaginii de înaltă definiţie la un nivel superior. Utilizând tehnologia Super Resolution cu 4 trilioane de culori, vă oferim cea mai bună imagine Full HD TV, indiferent de conţinut. Fie că urmăriţi un material video online sau un film Blu-ray de înaltă calitate, vă veţi bucura de ambele.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

 • Aplicaţia MyRemote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitaţi: www.philips.com/TV.
 • Compatibilitatea depinde de certificarea wifi miracast pentru Android 4.2 sau o versiune ulterioară. Pentru mai multe detalii, consultaţi documentaţia dispozitivului dvs.
 • Funcţionalitatea pointerului depinde de aplicaţia Smart TV utilizată.
 • Pentru aplicaţii Smart TV, vizitaţi www.philips.com/TV pentru a descoperi oferta de servicii din ţara dvs.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani, deoarece sistemul lor vizual nu este încă dezvoltat complet.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • Actualizare software necesară pentru HbbTV, client şi server Multiroom, aplicaţiile Netflix şi myRemote.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa