Flat TV panoramic

  Flat TV panoramic

  O experienţă vizuală nouă

  Savuraţi experienţa vizuală perfectă oferită de acest televizor Flat TV Philips Cineos, Pixel Plus 3 HD, Ambilight Full Surround şi tehnologie LCD de ultimă oră. Cititorul media digital cu PC link vă oferă acces deplin la conţinuturile multimedia. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cineos Flat TV panoramic

107 cm (42"), LCD, digital integrat 42PF9831D/10 Caută produse similare

O experienţă vizuală nouă

cu Pixel Plus 3 HD şi Ambilight

 • HD Ready pentru o afişare de calitate superioară a semnalelor HD

  HD Ready pentru o afişare de calitate superioară a semnalelor HD

  Savuraţi calitatea excepţională a imaginilor cu un semnal TV de înaltă definiţie şi fiţi pregătiţi pentru surse HD, precum set top box HDTV sau disc Blu-ray. HD Ready este o tehnologie cu denumire protejată care oferă imagini de calitate, superioare celor obţinute prin scanare progresivă. Această tehnologie respectă standardele stricte impuse de EICTA, oferind un ecran HD care afişează imagini de calitate, cu rezoluţie superioară, graţie unui semnal TV de înaltă definiţie. Monitorul acceptă atât conexiuni YPbPr analogice, cât şi conexiuni digitale necomprimate DVI sau HDMI, fiind compatibil cu tehnologia HDCP. Poate afişa semnale de 720p şi 1080i la 50 şi 60 Hz.

 • Ambilight Full Surround pentru o experienţă vizuală copleşitoare

  Ambilight Full Surround pentru o experienţă vizuală copleşitoare

  Ambilight 4 îmbunătăţeşte substanţial experienţa vizuală şi designul televizorului dvs. Acest sistem produce luminează zona adiacentă pe toate cele 4 laturi ale televizorului, în aceleaşi culori şi cu aceeaşi intensitate ca cele ale imaginii, creând astfel un design unic denumit 'floating display'. Fasciculul de lumină Ambilight este proiectat pe o suprafaţă reflectorizantă care este parte integrantă din designul unic al televizorului, ceea ce face ca acest sistem să fie independent de poziţia sau modul de montare a televizorului. Lumina adiacentă creează o ambianţă plăcută, vă stimulează să vă relaxaţi în timpul vizionării, îmbunătăţeşte percepţia detaliilor, contrastului şi culorilor imaginii şi vă va captiva definitiv.

 • Afişaj HD LCD WXGA, cu o rezoluţie de 1366 x 768p

  Acest afişaj WXGA cu tehnologie LCD avansată oferă o rezoluţie panoramică excelentă, de 1366 x 768p. Imaginile excelente, lipsite de scintilaţii, au o luminozitate optimă şi culori superbe, oferindu-vă o experienţă TV de neuitat.

 • Tuner digital integrat pentru recepţie DVB-T

  Tunerul DVB-T digital integrat vă permite să recepţionaţi transmisii TV digitale terestre şi prin cablu fără a avea nevoie de un set top box suplimentar. Bucuraţi-vă de transmisii TV de calitate fără dezordine.

 • Pixel Plus 3 HD pentru imagini deosebit de clare şi pătrunzătoare

  Pixel Plus 3 HD oferă o combinaţie unică de claritate, detalii naturale, culori vii şi mişcare fluidă naturală pe ecranele de înaltă definiţie atât pentru semnal HD, cât şi pentru semnal TV standard şi conţinut multimedia. Fiecare pixel din imaginea recepţionată este îmbunătăţit, armonizându-se mai bine cu pixelii alăturaţi pentru a oferi o imagine mai naturală. Artefactele şi zgomotul din toate sursele, de la multimedia la TV standard şi HD cu rată mare de compresie, sunt detectate şi reduse pentru a vă oferi o imagine curată şi extrem de clară.

 • Clear LCD cu răspuns în 3 ms pentru o definiţie perfectă a mişcărilor

  Acest ecran LCD clar asigură o definiţie perfectă a mişcărilor, precum şi imagini vii şi clare, chiar şi în cazul unor mişcări rapide. Ratele ridicate de reîmprospătare ale tehnologiei de scanare cu iluminare din spate contribuie la sporirea clarităţii imaginilor reproduse cu un timp efectiv de răspuns de 3 milisecunde (măsurat în Perceived Blurr-Edge-Width; BEW). În plus, acesta creează un contrast dinamic mai puternic şi un unghi de vizionare extins. Tehnologia unică Philips aduce definiţia mişcărilor în cazul afişajelor LCD la un nivel fără precedent, superior oricărei alte tehnologii pentru ecrane plate.

 • Tehnologia compactă Lambda/4 vă oferă un subwoofer cu bas elastic şi puternic

  Doriţi o experienţă sonoră mai profundă când ascultaţi muzică şi vizionaţi filme? Subwoofer-ul integrat cu tehnologie Lambda/4 creează un bas foarte profund şi puternic într-o incintă extrem de compactă, păstrând televizorul subţire şi plat. Subwoofer-ul Lambda/4 utilizează mase de rezonanţă acustică într-un sistem de tuburi, producând un bas puternic, cu distorsiuni minime. Sistemul de sunet Lambda/4, combinat cu difuzoarele de medii şi tweeterele de mare calitate creează o ambianţă stereo spaţială.

 • Accesaţi fotografiile, muzica şi filmele personale cu ajutorul PC-link

  PC-link simplifică accesul la fişierele dvs. media digitale*. Standardele Ethernet (LAN) şi WiFi sunt utilizate pentru conexiuni prin cablu şi wireless (opţional) **, asigurând o bună interoperabilitate. Bucuraţi-vă de colecţia de fotografii digitale, videoclipuri multimedia şi fişiere audio din PC-ul dvs. prin intermediul reţelei LAN. Interfaţa intuitivă a televizorului şi software-ul Philips Multimedia Manager permit accesul la conţinutul multimedia printr-o simplă atingere de buton (* Consultaţi manualul produsului pentru formatele acceptate. Necesită funcţionalitate PC-LAN ** Necesită placă de reţea Ethernet)

 • Conexiune wireless pentru conectarea PC-ului dvs.

  WiFi reprezintă standardul de vârf pentru conexiunile wireless de bandă largă. Datorită funcţionalităţii wireless integrate în televizorul Philips, puteţi partaja fişiere multimedia din PC în orice punct al casei dvs., fără a mai fi nevoie de cabluri. Lăţimea de bandă mare vă permite să vă bucuraţi de imagini, muzică sau filme de mare calitate, la o distanţă de calculator care poate atinge 100 m**. Puteţi accesa conexiunea WiFi a PC-ului dvs. sau reţeaua WiFi de acasă printr-un router. (*opţional, necesită placă de reţea Ethernet WiFi. **poate varia în funcţie de condiţiile locale)

 • USB şi slot pentru card de memorie pentru redare multimedia instantanee

  Puteţi viziona şi partaja filme, fotografii şi muzică, instantaneu. Slotul pentru carduri de memorie acceptă următoarele tipuri de carduri: Compact Flash I şi II, Memory Stick, SD / mini SD, Smart Media, Micro Drive (maxim 2 GB) şi Multi Media. Introduceţi cardul de memorie în slotul din partea laterală a televizorului şi accesaţi fişierele multimedia stocate pe card. Conectorul USB permite accesul la fişierele multimedia de pe majoritatea memoriilor USB şi a camerelor digitale (dispozitive de memorie din clasa USB).

 • 2 intrări HDMI pentru o conexiune HD complet digitală într-un singur cablu

  HDMI permite realizarea unei conexiuni digitale RGB necomprimate de la echipamentul sursă la ecran. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic, imaginea are o calitate excepţională. Semnalul nedegradat reduce scintilaţia şi permite obţinerea unei imagini mai clare. HDMi comunică în mod inteligent, la cea mai ridicată rezoluţie posibilă, cu echipamentul sursă. Intrarea HDMI este perfect compatibilă cu sursele DVI, dar poate procesa şi semnal audio digital. HDMi include protecţia HDCP la copiere. Cu 2 intrări HDMI, puteţi conecta două surse HD - de exemplu un set top box şi un player Blu-ray. Televizorul dumenavoastră este pregătit pentru viitorul HD.

Vezi toate Specificaţile
 • DVB-T, acceptat numai în ţările selectate

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa