Televizor LCD profesional

  Televizor LCD profesional

  Experienţă cinematografică absolută

  Acest televizor LCD elegant Ultimate HD Philips, pentru industria hotelieră, oferă o soluţie interactivă completă pentru televiziunea HD, fără a fi necesar un set top box. Puteţi oferi oaspeţilor dvs. o adevărată soluţie cinematografică în HD, ceea ce va completa experienţa acestora în camerele de hotel. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Televizor LCD profesional

Ultimate HD 42", LCD, DVB-T/C MPEG4* 42HFL5880D/10 Caută produse similare

Experienţă cinematografică absolută

Televizor LCD Ultimate HD Philips pentru industria hotelieră

 • Theme TV pentru găsirea uşoară a canalelor oaspeţilor

  Theme TV pentru găsirea uşoară a canalelor oaspeţilor

  Theme TV oferă o interfaţă de utilizator avansată, care dă oaspeţilor oportunitatea de a naviga în meniul pentru oaspeţi, pentru a găsi uşor canalele din ţara lor, ştiri şi informaţii despre hotel, fără a fi necesar un sistem de divertisment interactiv.

 • Tehnologie Pixel Plus HD pentru detalii mai fine, profunzime şi claritate

  Tehnologie Pixel Plus HD pentru detalii mai fine, profunzime şi claritate

  Pixel Plus HD este o tehnologie de procesare a imaginii care permite vizionarea de imagini intense, naturale şi realiste. Rezultatele sunt imagini extraordinar de naturale, cu detalii şi adâncime incredibile, din orice sursă HD.

 • Conţinut HD premium de 1080 pixeli cu recepţie MPEG 4 prin DVB-T/C

  Ecranul HD 1080p are o rezoluţie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluţie care poate fi obţinută din surse HD, pentru cea mai bună calitate posibilă a imaginii. Ecranul este complet compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, incluzând recepţie MPEG 4 prin tunere DVB-T şi DVB-C. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului şi o rezoluţie mult mai ridicate. Produce imagini strălucitoare cu scanare progresivă, fără scintilaţii, cu luminozitate şi culori superbe.

 • Slot SmartCard protejat împotriva lovirii

  Slotul integrat pentru carduri SmartCard permite terţilor să adauge funcţii noi televizorului prin intermediul cardurilor de aplicaţii, fără a fi nevoie de module suplimentare şi conexiuni externe. Televizorul poate fi conectat şi la decodoarele şi set-top boxurile externe ale tuturor furnizorilor importanţi de sisteme integrate, prin interfaţa de control serial Xpress (care acceptă protocoalele UART şi RS232) şi interfaţa de control SmartPlug.

 • Upgrade de la distanţă pentru software

  Software-ul televizorului care controlează caracteristicile specifice hotelului poate primi upgrade de la distanţă prin intermediul unui sistem certificat.

 • Compatibilitate cu panoul de conectivitate Philips pentru ca oaspeţii să se bucure de dispozitivele proprii

  Acest televizor funcţionează perfect integrat cu panourile de conectivitate Philips. Oaspetele se poate conecta uşor şi se poate bucura de materialele media de pe PC, MP3 player, DVD player, cameră video şi diverse alte dispozitive. Datorită sensibilităţii automate panoul de conectivitate şi televizorul se comută automat pentru vizualizarea conţinutului dispozitivului oaspete conectat.

 • Soluţie optimizată pentru costul total

  Cu televizorul LCD Ultimate HD Philips pentru industria hotelieră, puteţi prezenta oaspeţilor conţinut premium de înaltă definiţie, fără a fi necesar un set top box în cameră. Acest televizor asigură o soluţie optimizată a costului total, întrucât include toate cerinţele HD necesare, precum recepţia MPEG 4 prin tuner DVB-T şi/sau DVB-C cu protecţia conţinutului.

 • VSecure şi VTrack pentru securitatea conţinutului HD în hoteluri

  Pentru a prezenta oaspeţilor conţinut HD premium, sunt necesare precauţii stricte de securitate a conţinutului de la producătorul conţinutului. Philips a dezvoltat o soluţie totală pentru securitatea conţinutului HD în hoteluri, constând din VSecure pentru protecţia conţinutului HD şi din VTrack pentru filigranare HD.

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Design ecologic şi carcasă ignifugă

  Viabilitatea este parte integrantă din concepţia Philips asupra activităţilor sale. Televizoarele Philips sunt proiectate şi produse conform principiilor noastre EcoDesign orientate către minimizarea impactului general asupra mediului, prin diminuarea consumului de energie, îndepărtarea substanţelor periculoase, micşorarea greutăţii, ambalarea mai eficientă şi gradul sporit de reciclare. De asemenea, televizoarele Philips au o carcasă specială, confecţionată dintr-un material ignifug. Testele independente realizate de pompieri au arătat că, în timp ce televizoarele pot intensifica uneori incendiile provocate de surse externe, televizoarele Philips nu contribuie la propagarea acestora.

Vezi toate Specificaţile
 • Pentru informaţii despre ţările înscrise la DVB-T adresaţi-vă persoanei de contact de la Philips.
 • Consum tipic de energie în modul pornit, măsurat conform IEC62087 Ed 2.
 • Consumul anual de energie este calculat utilizând consumul tipic de energie 4 ore pe zi, 365 de zile pe an.
 • Acest televizor conţine plumb în anumite piese sau componente acolo unde nu există alternative tehnologice, în conformitate cu clauzele de exceptare ale directivei RoHS.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa