Televizor LCD profesional

  Televizor LCD profesional

  Cel mai bun televizor pentru industria hotelieră

  Acest televizor elegant şi economic, destinat industriei hoteliere,cu slot integrat pentru SmartCard este cea mai bună soluţie interactivă a noastră. Oaspeţii dvs. vor beneficia de o vizionare excelentă, îmbunătăţită opţional cu echipamente pentru muzică în baie şi un mesaj de întâmpinare personalizat. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cel mai bun televizor pentru industria hotelieră

Televizor LCD Philips şi slot SmartCard

 • Tehnologie Pixel Plus HD pentru detalii mai fine, profunzime şi claritate

  Tehnologie Pixel Plus HD pentru detalii mai fine, profunzime şi claritate

  Pixel Plus HD este o tehnologie de procesare a imaginii care permite vizionarea de imagini intense, naturale şi realiste. Rezultatele sunt imagini extraordinar de naturale, cu detalii şi adâncime incredibile, din orice sursă HD.

 • Upgrade de la distanţă pentru software

  Software-ul televizorului care controlează caracteristicile specifice hotelului poate primi upgrade de la distanţă prin intermediul unui sistem certificat.

 • Slot SmartCard protejat împotriva lovirii

  Slotul integrat pentru carduri SmartCard permite terţilor să adauge funcţii noi televizorului prin intermediul cardurilor de aplicaţii, fără a fi nevoie de module suplimentare şi conexiuni externe. Televizorul poate fi conectat şi la decodoarele şi set-top boxurile externe ale tuturor furnizorilor importanţi de sisteme integrate, prin interfaţa de control serial Xpress (care acceptă protocoalele UART şi RS232) şi interfaţa de control SmartPlug.

 • Mesaj de întâmpinare pe ecran

  Un mesaj de întâmpinare este afişat de fiecare dată când este pornit televizorul.

 • Wireless SmartLoader pentru clonare rapidă

  Asigură capacitatea de a copia uşor şi fără cabluri toate setările programate de la un televizor la altele în mai puţin de un minut. Caracteristica asigură uniformitatea între televizoare şi reduce semnificativ timpul şi costurile de instalare.

 • Sursă de alimentare suplimentară şi conector pentru boxe externe

  Televizorul este echipat cu un conector audio amplificat pentru instalarea facilă a boxelor externe (cum sunt cele pentru săli de baie), eliminând necesitatea investirii în echipamente suplimentare. Sursa de alimentare suplimentară, integrată previne necesitatea unei surse separate pentru un sistem interactiv. În cazul utilizării independente, sursa de alimentare suplimentară poate fi dezactivată pentru economisirea energiei.

 • Blocarea meniului de instalare

  Previne accesul neautorizat la setările de instalare şi configurare, pentru a asigura un confort maxim oaspeţilor şi pentru a evita costurile de reprogramare nenecesare.

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Design ecologic şi carcasă ignifugă

  Viabilitatea este parte integrantă din concepţia Philips asupra activităţilor sale. Televizoarele Philips sunt proiectate şi produse conform principiilor noastre EcoDesign orientate către minimizarea impactului general asupra mediului, prin diminuarea consumului de energie, îndepărtarea substanţelor periculoase, micşorarea greutăţii, ambalarea mai eficientă şi gradul sporit de reciclare. De asemenea, televizoarele Philips au o carcasă specială, confecţionată dintr-un material ignifug. Testele independente realizate de pompieri au arătat că, în timp ce televizoarele pot intensifica uneori incendiile provocate de surse externe, televizoarele Philips nu contribuie la propagarea acestora.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa