Lampă de podea

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/422583816/422583816_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Lampă de podea

  Trăirea momentului cu veselie

  Bucuraţi-vă de frumuseţea formelor rotunjite cu o culoare bej delicată. Această lampă de podea din metal de înaltă calitate adaugă eleganţă locuinţei dvs. Generează o atmosferă caldă şi vă luminează spaţiul de locuit. Pentru întruniri confortabile trebuie doar să aprindeţi lumina. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Trăirea momentului cu veselie

Iluminare contemporană pentru viaţa de astăzi

 • Lumină albă, caldă, difuză

  Lumină albă, caldă, difuză

  Această lampă utilizează cea mai nouă tehnologie cu bec economic de la Philips, pentru a furniza un val de lumină naturală, albă, caldă. Lumina sa difuză vă va ilumina camera într-o nuanţă albă, caldă, care vă permite să combinaţi funcţionalitatea şi respectul pentru mediu. Lumina difuză este perfectă pentru iluminarea generală.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Materiale fără vârstă

  Utilizarea metalului şi a sticlei oferă un aspect neutru şi elegant casei dvs. Materialele solide, necomplicate atrag fiecare minte contemporană.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa