Lampă suspendată

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/410723516/410723516_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Lampă suspendată

  Un univers de lumină plin cu prieteni

  Noaptea poate fi amuzantă. Această lustră Buddy Moon de la Philips myKidsRoom în formă de lună cu fes albastru poate inunda camera cu lumină caldă şi strălucitoare. Fiind o lumină de veghe, aceasta proiectează un cer plin de stele pe tavan pentru a-i linişti pe copii. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myKidsRoom Lampă suspendată

Buddy Moon, albastru 410723516 Caută produse similare

Un univers de lumină plin cu prieteni

 • Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în casa dvs.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unităţi numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Klein redusă produc o lumină mai caldă şi mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Klein mai mare produc o lumină mai rece şi mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Întotdeauna este inclus un bec Philips

  Întotdeauna este inclus un bec Philips

  Becurile eficiente energetic, de înaltă calitate Philips EcoLamp sunt incluse în cutie pentru a se obţine cel mai bun efect de iluminat.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă eficientă energetic de la Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani la facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Pentru copii

  Pentru copii

  Această lampă Philips pentru camera copilului creează un mediu care încurajează copiii să se răsfeţe cu ceea ce-i bucură cel mai mult: distracţie şi creativitate! Dar această lampă este de asemenea concepută pentru a fi sigură pentru copilul dvs.: este rece la atingere, robustă şi foloseşte vopsea netoxică.

 • Casetă de comutare integrată

  Casetă de comutare integrată

  Un comutator integrat vă facilitează comutarea între funcţiile lumină puternică şi lumină de orientare.

 • Înălţimea pandantivului este uşor de reglat

  Acest pandantiv Philips vă este furnizat împreună cu cabluri lungi care să vă ofere o flexibilitate maximă în timpul instalării şi ulterior. Alegeţi înălţimea perfectă care să corespundă nevoilor dvs.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa