Televizoare
Seria 6000
TV LED subţire de 4K UHD cu Android™

TV LED subţire de 4K UHD cu Android™

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/40put6400_12/40put6400_12_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  TV LED subţire de 4K UHD cu Android™

  LED TV subţire de 4K UHD cu Android

  Televizorul Ultra HD din seria 6400 combină Pixel Plus Ultra HD, procesarea Dual Core şi puterea Android pentru a oferi performanţă fluidă şi imagini frumoase. Liniile subţiri, suportul deschis elegant şi numeroasele caracteristici îţi completează experienţa. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

6000 series TV LED subţire de 4K UHD cu Android™

102 cm (40"), LED TV 4K Ultra HD, Dual Core, 8 GB extensibili, DVB-T/T2/C 40PUT6400/12 Caută produse similare

LED TV subţire de 4K UHD cu Android

cu Pixel Plus Ultra HD

 • 4K Ultra HD: rezoluţie cum nu ai mai întâlnit niciodată

  Televizorul Ultra HD are o rezoluţie de 4 ori mai mare decât cea a unui televizor Full HD obişnuit. Datorită celor peste 8 milioane de pixeli şi tehnologiei unice de upscaling Ultra Resolution, vei putea obţine cele mai bune imagini, indiferent de conţinutul original. Bucură-te de claritate îmbunătăţită, de percepţia unei adâncimi sporite, de contrast superior şi de mişcare naturală şi detalii fără cusur.

 • Natural Motion pentru imagini în mişcare line şi clare

  Îţi place să vizionezi filme, dar vrei cele mai bune imagini posibile. Natural Motion este tehnologia noastră pentru îmbunătăţirea mişcării care ameliorează tremuratul, oferindu-ţi imagini în mişcare line. Filmele sunt înregistrate la o rată de cadre limitată de 24 cadre pe secundă, ceea ce determină apariţia tremuratului. Natural Motion dublează numărul de cadre la 50 schimbări de mişcare pe secundă. Acest lucru remediază tremuratul, astfel încât poţi vedea imagini line şi clare.

 • Micro Dimming Pro pentru contrast incredibil

  Micro Dimming Pro îmbunătăţeşte contrastul televizorului tău în funcţie de condiţiile de iluminat din mediul tău. Un senzor de lumină şi un software special analizează imaginea în 6400 de secţiuni diferite astfel încât să te poţi bucura de contrast şi calitate incredibile ale imaginii, având parte de o experienţă vizuală realistă - indiferent dacă este zi sau noapte.

 • Ultra Resolution converteşte orice conţinut în imagini Ultra HD clare

  Ultra Resolution converteşte orice conţinut în imagini Ultra HD mai clare pe ecran. Conversia avansată combinată cu algoritmii unici de subţiere a liniilor de la Philips transformă pixelii originali în pixeli mai buni. Rezultatul este o imagine vizibil mai rafinată cu linii mai fine şi detalii mai numeroase şi mai profunde.

 • Procesare Dual Core şi SO Android pentru performanţă puternică

  Având Android pe televizor, vei naviga, vei lansa aplicaţii şi vei juca în mod super rapid, super intuitiv şi super distractiv. Robotul Android eliberează puterea procesorului Dual Core pentru a-ţi termina sarcinile cu viteză şi uşurinţă.

 • Google Cast: deblochează potenţialul complet al televizorului tău Smart TV

  Google Cast: deblochează potenţialul complet al televizorului tău Smart TV

  Utilizează Google Cast cu dispozitivul tău inteligent* pentru a folosi puterea televizorului Philips Smart TV. Acesta îţi permite să navighezi pe site-uri, conţinut web şi în aplicaţii şi le „transmite” pe televizorul tău prin apăsarea unui buton. Cel mai interesant este că poţi continua utilizarea dispozitivului tău inteligent pentru alte lucruri, chiar şi atunci când conţinutul transmis este redat pe televizor.

 • Suportul rotativ îţi permite să te bucuri de televizor din orice unghi

  Un televizor cu linii moderne, rafinate, merită un suport care să-l scoată din anonimat. De aceea, designerii Philips TV au creat acest suport deschis unic, din metal, care nu numai că se integrează armonios cu decorul camerei tale, dar îţi şi permite să roteşti televizorul, pentru a regla unghiul de vizionare!

 • Pixel Plus Ultra HD: descoperiţi calitatea Ultra HD a imaginii

  Experimentează claritate de 4K Ultra HD de la Philips. Motorul Philips Pixel Plus Ultra HD optimizează calitatea imaginii pentru a furniza imagini line şi fluide cu detalii şi profunzime incredibile. Astfel că, indiferent dacă transmiţi conţinut online sau vizualizezi un DVD, te vei bucura de imagini 4K mai clare, mulţumită albului mai strălucitor şi negrului mai intens - de fiecare dată şi de la orice sursă.

 • Google Play™: fereastra ta către distracţie

  Google Play™ are un catalog bogat de jocuri de calitate superioară pentru toate vârstele. Optimizate pentru a fi utilizate pe televizor, acestea arată la fel de bine pe cât de distractiv este să le joci. şi nu este nevoie să îţi aglomerezi casa cu încă o consolă de joc; având o comandă universală USB pentru jocuri, te poţi juca şi poţi naviga cu uşurinţă.

Vezi toate Specificaţile
 • Ofertele aplicaţiei Android variază în funcţie de ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează magazinul local Google Play.
 • Compatibilitatea depinde de certificarea Wifi Miracast pentru Android 4.2 sau o versiune ulterioară. Pentru mai multe detalii, consultă documentaţia dispozitivului.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. Poţi găsi o listă actualizată în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactează-ţi operatorul.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.
 • Funcţionalitatea Google Cast depinde de aplicaţiile şi dispozitivele compatibile cu Google Cast. Pentru mai multe detalii, vizitează pagina de produse Google Cast.
 • Aplicaţia Philips TV Remote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor, operator şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Ofertele aplicaţiei Smart TV variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/smarttv.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa