Televizor LED

  Televizor LED

  Participaţi la acţiune!

  Descoperiţi televiziunea de cea mai înaltă calitate, cu un televizor LED Philips de 102 cm (40") cu ecran plat. Televizorul LED 40PFL7605 combină performanţa puternică a imaginii LED şi profunzimea Ambilight, asigurându-vă că luaţi parte întotdeauna la acţiune. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Televizor LED

102 cm (40"), Full HD 1080p, Televizor digital 40PFL7605H/12 Caută produse similare

Participaţi la acţiune!

cu Ambilight într-un design ultrasubţire

 • Ambilight Spectra 2 amplifică experienţa vizuală

  Ambilight Spectra 2 amplifică experienţa vizuală

  Adăugaţi o nouă dimensiune experienţei vizionării cu Ambilight Spectra 2. Această tehnologie patentată de Philips măreşte ecranul, proiectând un halou luminos, pe cele 2 părţi laterale ale televizorului, din spatele ecranului pe peretele înconjurător. Ambilight reglează automat culoarea şi intensitatea haloului pentru a fi adecvate imaginii, creând o experienţă de vizionare captivantă. Funcţia adaptivă la perete asigură întotdeauna adecvarea culorii haloului la imagine, indiferent de culoarea peretelui dvs. Cu Ambilight Spectra 2, filmele devin cu adevărat realitate!!

 • Imagini LED excepţionale cu un consum redus de energie

  Imagini LED excepţionale cu un consum redus de energie

  Cea mai avansată tehnologie de iluminare cu LED-uri a acestui televizor combină un design minimalist excețional cu o calitate uimitoare a imaginii, precum şi cel mai redus consum de energie din categoria sa. Mai mult, tehnologia de iluminare cu LED-uri nu conţine materiale periculoase. Astfel, prin iluminarea cu LED puteţi să vă bucuraţi de un consum redus de energie, o luminozitate crescută, contrast şi claritate incredibile şi culori vii.

 • HD Natural Motion pentru o reproducere omogenă a mişcării în filme Full HD

  HD Natural Motion pentru o reproducere omogenă a mişcării în filme Full HD

  Philips a inventat HD Natural Motion pentru a elimina mişcările sacadate vizibile în cazul filmelor. Algoritmul premiat estimează mişcările sacadate din filme şi le corectează, atât în cazul transmisiilor TV, cât şi în cazul filmelor înregistrate (cum ar fi cele de pe DVD-uri şi Blu-ray Disc). Reproducerea uniformă a mişcării şi precizia excelentă duc experienţa de vizionare la un nivel superior.

 • DLNA PC Network link pentru a naviga prin conţinutul computerului şi al reţelei la domiciliu

  DLNA PC Network link pentru a naviga prin conţinutul computerului şi al reţelei la domiciliu

  DLNA PC-Network link oferă un acces uşor la conţinuturile video, foto şi muzicale de pe PC-ul dvs. sau de pe reţeaua la domiciliu utilizând telecomanda televizorului. Prin conectarea televizorului dvs. la reţeaua la domiciliu, veţi putea accesa informaţii din toate dispozitivele certificate DLNA. Navigaţi prin colecţia multimedia de pe televizorul dvs. prin apăsarea unui buton.

 • Philips Net TV pentru servicii online populare pe televizorul dvs.

  Philips Net TV pentru servicii online populare pe televizorul dvs.

  Experimentaţi o selecţie bogată de servicii online cu Philips Net TV. Bucuraţi-vă de filme, imagini, divertisment şi informaţii şi alte informaţii de pe internet direct pe televizor oricând doriţi. Conectaţi televizorul direct la reţeaua la domiciliu prin conexiune ethernet, navigaţi şi selectaţi ce doriţi să urmăriţi cu telecomanda. Meniul Philips vă oferă acces la servicii Net TV populare potrivite pentru ecranul televizorului dvs. În plus, cu reţeaua PC certificată DLNA puteţi viziona clipuri video sau accesa imagini stocate pe calculator utilizând telecomanda.

 • TV Full HD cu Pixel Precise HD pentru detalii în acţiune

  Pixel Precise HD este conceput pe baza tehnologiei premiate Pixel Plus. Aceasta sporeşte calitatea imaginii de înaltă definiţie la următorul nivel, de 4 miliarde de culori. Cu Super Resolution, Pixel Precise HD vă oferă acum cea mai bună calitate a imaginii pe televizorul HD, indiferent dacă vizionaţi un clip video de pe Internet sau filme Blu-ray de calitate bună.

 • LCD de 100 Hz, cu viteză de răspuns de 2 ms pentru o claritate superbă a mişcării

  Ecranul LCD de 100 Hz permite reproducerea mişcărilor cu o claritate superbă. Tehnologia Double Frame Rate Insertion creşte precizia reproducerii mişcărilor de peste două ori faţă de ecranele LCD convenţionale, timpul de răspuns obţinut fiind de 2 milisecunde. Acum vă puteţi bucura de imagini clare, chiar şi la deplasare rapidă pe ecran.

 • Simţiţi puterea a 20W RMS şi Incredible Surround

  Simţiţi puterea ritmului muzicii şi atmosfera filmelor. Puternicele amplificatoare de 20 W RMS (2x10 W RMS) creează o ambianţă sonoră realistă. Incredible Surround vă permite să trăiţi un surround total, cu sunet mai profund şi mai amplu, pentru a completa experienţa de vizionare excelentă.

 • Televizoare LED cu până la 40% mai eficiente energetic decât televizoarele LCD normale

  Utilizând cea mai recentă tehnologie de iluminare cu LED-uri, aceste televizoare sunt o alternativă mai sustenabilă, cu o durată de utilizare mai mare şi un consum de energie mult mai redus decât plasmele şi televizoarele LCD convenţionale. Spre deosebire de iluminarea din spate CCFL, LED-urile nu utilizează mercur în producţie. În plus, designurile televizoarelor Philips s-au îmbunătăţit constant, rezultând o eficienţă sporită a utilizării materialelor şi o reducere a consumului de energie, fără compromisuri în materie de siguranţă şi confort.

Vezi toate Specificaţile
 • EPG pentru 8 zile, serviciu nedisponibil în toate ţările
 • Net TV: Vizitaţi www.philips.com/smarttv pentru a descoperi oferta de servicii din ţara dvs.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • Consum tipic de energie în modul pornit, măsurat conform IEC62087 Ed 2.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Acest televizor conţine plumb în anumite piese sau componente acolo unde nu există alternative tehnologice, în conformitate cu clauzele de exceptare ale directivei RoHS.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa