Televizoare
Seria 6000
LED TV Full HD subţire cu Android™

LED TV Full HD subţire cu Android™

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/40pfk6540_12/40pfk6540_12_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  LED TV Full HD subţire cu Android™

  LED TV Full HD subţire cu Android™

  Mai mult decât atractiv: televizorul FHD seria 6500 cu puterea Android. Începem cu procesorul Perfect Pixel HD pentru imagini strălucitoare; apoi adăugăm Ambilight, un design modern şi materiale autentice pentru a-ţi duce experienţa de vizionare la următorul nivel. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

6500 series LED TV Full HD subţire cu Android™

102 cm (40"), LED TV Full HD, Dual Core, 8 GB extensibili, DVB-T/C/S/S2 40PFK6540/12 Caută produse similare

LED TV Full HD subţire cu Android™

Cu Ambilight pe 2 laturi

 • Ambilight îţi schimbă pentru totdeauna modul de vizionare la televizor

  Ai creat un cămin care este mai mult decât o casă, de ce n-ai alege un televizor care să fie cald şi îmbietor? Tehnologia unică Ambilight de la Philips face ecranul mult mai larg - şi experienţa de vizionare mult mai captivantă - proiectând un halo de lumină din cele trei laturi ale ecranului televizorului pe peretele care-l înconjoară. Culoarea, imaginile vibrante şi emoţiile depăşesc ecranul şi aduc în sufrageria ta o experienţă de vizionare extraordinară.

 • Perfect Natural Motion pentru imagini în mişcare line şi clare

  Îţi place să vizionezi filme, dar vrei cele mai bune imagini posibile. Perfect Natural Motion este tehnologia noastră premiată pentru îmbunătăţirea mişcării care ameliorează tremuratul, oferindu-ţi cele mai bune imagini în mişcare line. Filmele sunt înregistrate la o rată de cadre limitată de 24 cadre pe secundă. PNM înmulţeşte numărul de cadre cu 4, obţinând 100 de schimbări de mişcare pe secundă. Acest lucru remediază tremuratul, astfel încât te poţi bucura de imagini line şi extrem de clare.

 • Micro Dimming Pro pentru contrast incredibil

  Micro Dimming Pro îmbunătăţeşte contrastul televizorului tău în funcţie de condiţiile de iluminat din mediul tău. Un senzor de lumină şi un software special analizează imaginea în 6400 de secţiuni diferite astfel încât să te poţi bucura de contrast şi calitate incredibile ale imaginii, având parte de o experienţă vizuală realistă - indiferent dacă este zi sau noapte.

 • Procesare Dual Core şi SO Android pentru performanţă puternică

  Având Android pe televizor, vei naviga, vei lansa aplicaţii şi vei juca în mod super rapid, super intuitiv şi super distractiv. Robotul Android eliberează puterea procesorului Dual Core pentru a-ţi termina sarcinile cu viteză şi uşurinţă.

 • Android: pentru o experienţă de vizionare mai bogată, mai personală şi cu procesare mai rapidă

  Dispunând de Android pe Smart TV, vei avea parte de un procesor rapid şi de o interfaţă simplu de utilizat. Aceasta este rampa ta de lansare spre conţinut infinit: de la Google Play™, la Netflix, la un browser de internet… şi multe altele. Meniul este simplu de navigat, cu legături directe la preferinţele tale.

 • Telecomanda cu tastatură facilitează introducerea de text

  Telecomanda cu tastatură facilitează introducerea de text

  Preia controlul. Telecomanda noastră complet intuitivă dispune de toate funcţiile obişnuite, precum taste cursor, controlul volumului şi butoane pentru comenzi rapide. Întoarce telecomanda pentru a accesa o tastatură completă pentru introducerea cu uşurinţă a unui text, în orice situaţie.

 • Standul central în unghiuri este un joc geometric

  Am ales un finisaj argintiu foarte lucios ca bază pentru standul nostru central în unghiuri iar apoi l-am asociat cu un gât înclinat ultra-subţire pentru a crea un design TV care se potriveşte armonios cu orice interior modern.

 • Designul modern completează interiorul de astăzi

  Proiectat cu un aspect contemporan pentru a se potrivi decorului tău. Pentru că televizorul tău trebuie să fie la fel de frumos şi oprit şi pornit.

 • Perfect Pixel HD—procesorul nostru de calitate premiată a imaginii

  Bazându-ne pe moştenirea unei calităţi premiate, am adus calitatea imaginii de înaltă definiţie la un nivel superior. Philips Perfect Pixel HD oferă imagini line de o claritate fără egal. De la culori mai bogate şi mai vibrante cu tonuri de piele naturale, la negru mai intens şi alb mai strălucitor, fiecare detaliu este o bucurie pentru ochii tăi.

 • Spotify Connect—partajează muzica preferată pe televizor

  Toată muzica ta preferată este stocată pe telefon—însă nu ai prefera să o asculţi la boxele TV mai puternice? Cu Spotify Connect, poţi reda cu uşurinţă conţinut Spotify pe televizor, utilizând aplicaţia Spotify de pe telefon ca şi telecomandă. Doar apasă butonul de redare şi muzica va trece la boxele televizorului tău. Fără cabluri, fără bătăi de cap... doar aşează-te comod şi relaxează-te.

Vezi toate Specificaţile
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani, deoarece sistemul lor vizual nu este încă dezvoltat complet.
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • Ofertele aplicaţiei Android variază în funcţie de ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează magazinul local Google Play.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Oferta jocurilor în Cloud depinde de furnizorii de jocuri.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. Poţi găsi o listă actualizată în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactează-ţi operatorul.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.
 • Funcţionalitatea Google Cast depinde de aplicaţiile şi dispozitivele compatibile cu Google Cast. Pentru mai multe detalii, vizitează pagina de produse Google Cast.
 • Aplicaţia Philips TV Remote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor, operator şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Ofertele aplicaţiei Smart TV variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/smarttv.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.
 • Compatibilitatea depinde de certificarea Wifi Miracast pentru Android 4.2 sau o versiune ulterioară. Pentru mai multe detalii, consultă documentaţia dispozitivului.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa