Pendul

  Pendul

  Creează stilul de iluminat potrivit

  Bucură-te de designul emblematic cu lampa retro care se potriveşte perfect stilului tău personal. Lustra Philips InStyle Hook este finisată în culoarea neagră, cu partea superioară arămie. Designul clasic Philips, vechi de 50 de ani şi actualizat, arată excelent atât în interioarele moderne, cât şi în cele retro. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Creează stilul de iluminat potrivit

Completează aspectul vintage

 • Perfect pentru relaxare şi socializare

  Camera de zi este sufletul oricărui cămin - un loc unde familia se adună pentru a se relaxa şi unde musafirii socializează. Iluminarea pentru camera dvs. de zi şi pentru dormitor trebuie să fie flexibilă şi uşor de reglat pentru diferite tipuri de utilizare pe perioada zilei. Poziţionarea atentă a diferitelor surse de lumină şi jocul cu straturile de lumină ajută la crearea unui sentiment de spaţiu şi oferă camerei o senzaţie călduroasă şi primitoare.

 • Creează o atmosferă elegantă şi intimă

  Această lampă are un aspect nou, frumos, cu un design atemporal. Forma emblematică reprezintă o combinaţie superbă între trecut şi prezent. La fel de atrăgătoare într-un interior modern sau retro, această lumină îţi permite să combini stilul clasic cu cel contemporan, pentru o locuinţă care oferă un aspect şi o senzaţie plăcute.

 • Becul nu este inclus

  Această lampă nu este echipată cu bec, ceea ce îţi permite să alegi între puterea luminoasă care se potriveşte cel mai bine camerei şi preferinţelor tale personale. Un bec LED Philips îţi va asigura o înaltă calitate şi o putere luminoasă de durată.

 • Materiale de calitate înaltă

  Lampa este realizată din materiale de calitate superioară cu finisaj rafinat. Acest lucru îţi oferă un produs solid şi rezistent, care îţi va înfrumuseţa casa timp de mulţi ani.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa