Pendul

  Pendul

  Creează stilul de iluminat potrivit

  Oferă efecte uimitoare camerei tale de zi. Cu o lampă suspendată care adaugă un caracter jucăuş modern, atât cu lumina aprinsă, cât şi cu lumina stinsă. Vezi toate beneficiile

 • Creează stilul de iluminat potrivit

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Creează stilul de iluminat potrivit

Fă o impresie strălucitoare

 • Creează efecte frumoase de lumină

  Creează efecte frumoase de lumină

  Designul acestei lămpi creează efecte frumoase de lumină, pentru a îmbunătăţi atmosfera spaţiului de locuit seara. Atunci când este aprinsă, efectul combinat şi uimitor dintre lumini şi umbre va transforma camera.

 • Creaţi o atmosferă modernă şi primitoare

  Această lampă este concepută pe baza celor mai recente gusturi, tendinţe şi stiluri de viaţă pentru a se potrivi fără efort în decorul dvs. şi pentru a defini ambianţa localizată pe care v-aţi dorit-o întotdeauna.

 • Perfect pentru relaxare şi socializare

  Camera de zi este sufletul oricărui cămin - un loc unde familia se adună pentru a se relaxa şi unde musafirii socializează. Iluminarea pentru camera dvs. de zi şi pentru dormitor trebuie să fie flexibilă şi uşor de reglat pentru diferite tipuri de utilizare pe perioada zilei. Poziţionarea atentă a diferitelor surse de lumină şi jocul cu straturile de lumină ajută la crearea unui sentiment de spaţiu şi oferă camerei o senzaţie călduroasă şi primitoare.

 • Uşor de asamblat

  Elementele compacte, modulare creează împreună o fantă în câteva minute şi sunt uşor de transportat, de manevrat şi de instalat.

 • Materiale de calitate înaltă

  Această lampă este sculptată din modele stratificate cu materiale de înaltă calitate şi finisaje superioare. Acestea asigură un produs rezistent şi durabil, care îţi va îmbunătăţi locuinţa pentru mulţi ani de acum înainte.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa