Lampă suspendată

  Lampă suspendată

  Decoraţi-vă casa cu lumină

  Acest pandantiv actualizează stilul tradiţional. Detaliile contemporane precum un gât foarte lung cu un element răsucit circular, o carcasă suspendată din material textil şi culori contemporane adaugă elemente de stil modern unui design clasic.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Decoraţi-vă casa cu lumină

 • Aplicaţii şi finisaje multiple care se potrivesc cu gusturile dvs.

  Aplicaţii şi finisaje multiple care se potrivesc cu gusturile dvs.

  Dacă vă place să contribuiţi la design şi doriţi să experimentaţi cu cele mai noi stiluri şi teme din casa dvs, încercaţi Philips myStyle. Aceasta este o gamă de lustre decorative, lămpi de perete, de tavan, de podea şi de masă din materiale premium şi în diferite culori.

 • Economie de energie de până la 40%

  Economie de energie de până la 40%

  Această lampă economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Înălţime reglabilă

  Înălţime reglabilă

  Această lampă vă este furnizată împreună cu cabluri lungi care să vă ofere o flexibilitate maximă în timpul instalării. Alegeţi înălţimea perfectă care să corespundă nevoilor dvs.

 • Forme expresive şi elegante, materiale premium

  Philips myStyle este proiectat să se potrivească perfect cu toate decoraţiunile interioare, oferind mai multe stiluri pentru a se combina perfect cu orice cămin. Cu multe aplicaţii şi finisaje, acesta se combină excelent cu elemente precum perdele, mobilă, vopsea şi accesorii pentru a completa aspectul dorit. Atenţia specială pentru detalii şi design vă ajută să exprimaţi stilul dvs. personal, pentru a decora interiorul exact aşa cum doriţi. Acest lucru înseamnă ambient şi încăperi atractive de care vă veţi bucura împreună cu prietenii şi familia.

 • Lampă (lămpi) Philips inclus(e)

  Acest corp de iluminat este prevăzut cu lampă (lămpi) Philips, oferindu-vă cea mai bună calitate şi cel mai bun efect de lumină, care corespund corpului dvs. de iluminat.

 • Strălucitor cu lumină

  Acest corp de iluminat oferă lumină strălucitoare pentru a evidenţa caracteristici sau a crea o ambianţă plăcută în camera dvs., economisind în acelaşi timp energie în comparaţie cu lămpile tradiţionale cu halogen.

 • Durată de viaţă de până la 2.000 de ore

  Lămpile Eco-Clasice durează până la 2.000 ore.

 • Compatibil cu variatorul de perete

  Intensitate luminoasă şi a culorilor reglabilă cu ajutorul variatorului, pentru nuanţa de lumină perfectă (variatorul nu este inclus în cutie). Acest lucru face din acest aparat de iluminat unul ideal pentru crearea ambianţei adecvate pentru orice ocazie, fie o cină confortabilă în doi, fie relaxare cu familia şi prietenii în camera de zi sau oferind lumină funcţională pe holuri de exemplu.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa