Lampă suspendată

  Lampă suspendată

  Decoraţi-vă casa cu lumină

  Inspirată din forme creative şi tendinţe de design interior, fiecare lampă este un obiect minunat de design. Puteţi alege dintr-o gamă variată de modele, cu idei care inspiră pentru decorarea şi iluminarea căminului dvs.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Decoraţi-vă casa cu lumină

 • Aplicaţii şi finisaje multiple care se potrivesc cu gusturile dvs.

  Aplicaţii şi finisaje multiple care se potrivesc cu gusturile dvs.

  Dacă vă place să contribuiţi la design şi doriţi să experimentaţi cu cele mai noi stiluri şi teme din casa dvs, încercaţi Philips myStyle. Aceasta este o gamă de lustre decorative, lămpi de perete, de tavan, de podea şi de masă din materiale premium şi în diferite culori.

 • Efect de lumină albă caldă

  Efect de lumină albă caldă

  Acesta utilizează cea mai nouă tehnologie cu bec economic, pentru a furniza un val de lumină albă caldă în camera dvs.

 • Lumină albă, caldă, difuză

  Lumină albă, caldă, difuză

  Acest bec utilizează cea mai nouă tehnologie cu bec economic pentru a furniza un val de lumină naturală, albă, caldă. Lumina sa difuză vă va ilumina camera într-o nuanţă albă caldă, care vă permite să combinaţi funcţionalitatea şi respectul pentru mediu. Lumina difuză este perfectă pentru iluminarea generală.

 • Durată de funcţionare extrem de lungă

  Durată de funcţionare extrem de lungă

  Durată mare de viaţă a lămpii, până la 10.000 ore de funcţionare.

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Această lampă economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Înălţime reglabilă

  Înălţime reglabilă

  Această lampă vă este furnizată împreună cu cabluri lungi care să vă ofere o flexibilitate maximă în timpul instalării. Alegeţi înălţimea perfectă care să corespundă nevoilor dvs.

 • Forme expresive şi elegante, materiale premium

  Philips myStyle este proiectat să se potrivească perfect cu toate decoraţiunile interioare, oferind mai multe stiluri pentru a se combina perfect cu orice cămin. Cu multe aplicaţii şi finisaje, acesta se combină excelent cu elemente precum perdele, mobilă, vopsea şi accesorii pentru a completa aspectul dorit. Atenţia specială pentru detalii şi design vă ajută să exprimaţi stilul dvs. personal, pentru a decora interiorul exact aşa cum doriţi. Acest lucru înseamnă ambient şi încăperi atractive de care vă veţi bucura împreună cu prietenii şi familia.

 • Lampă (lămpi) Philips inclus(e)

  Acest corp de iluminat este prevăzut cu lampă (lămpi) Philips, oferindu-vă cea mai bună calitate şi cel mai bun efect de lumină, care corespund corpului dvs. de iluminat.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa