Lampă suspendată

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/400923416/400923416_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Lampă suspendată

  Prindeţi o stea strălucitoare

  Radiind bucurie şi amuzament, precum şi lumină uniformă, lustra Philips myKidsRoom Lunardo cu lumină galbenă şi economie de energie, modelul acestei lustre cuprinde faimosul băiat de pe lună. Fabricată din materiale de calitate, aceasta este un tovarăş prietenos în camera oricărui copil. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myKidsRoom Lampă suspendată

Lunardo, galben 400923416 Caută produse similare

Prindeţi o stea strălucitoare

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unităţi numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Klein redusă produc o lumină mai caldă şi mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Klein mai mare produc o lumină mai rece şi mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Întotdeauna este inclus un bec Philips

  Întotdeauna este inclus un bec Philips

  Becurile eficiente energetic, de înaltă calitate Philips EcoLamp sunt incluse în cutie pentru a se obţine cel mai bun efect de iluminat.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă eficientă energetic de la Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani la facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Pentru copii

  Pentru copii

  Această lampă Philips pentru camera copilului creează un mediu care încurajează copiii să se răsfeţe cu ceea ce-i bucură cel mai mult: distracţie şi creativitate! Dar această lampă este de asemenea concepută pentru a fi sigură pentru copilul dvs.: este rece la atingere, robustă şi foloseşte vopsea netoxică.

 • Înălţimea pandantivului este uşor de reglat

  Acest pandantiv Philips vă este furnizat împreună cu cabluri lungi care să vă ofere o flexibilitate maximă în timpul instalării şi ulterior. Alegeţi înălţimea perfectă care să corespundă nevoilor dvs.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa