Aurea

Televizor LCD

  Aurea

  Televizor LCD

  Seducţie prin lumină

  Lăsaţi frumuseţea luminii să vă transforme experienţa de vizualizare cu televizorul Flat TV Aurea. Tehnologia Ambilight Spectra cu rama sa activă este integrată într-un design uimitor. Cu Perfect Pixel HD engine şi ecranul LCD Full HD 1080p imaginile sunt mult mai convingătoare Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Seducţie prin lumină

 • Ambilight Spectra cu ramă activă de sticlă şi halo senzorial

  Ambilight Spectra cu ramă activă de sticlă şi halo senzorial

  Haloul senzorial produs de Ambilight Spectra extinde lumina şi atmosfera din imagine mult în afara ecranului. Veţi fi pe deplin captivat de imagini - adaugă o dimensiune magică experienţei de vizionare. Aurea are un design de înaltă calitate cu o tăietură frontală unică, de la un capăt la celălalt, dintr-o singură bucată de sticlă cristalină. Rama activă se transformă dintr-un obiect cu design elegant într-o senzaţie vie de culoare şi lumină. Mai mult de 150 de leduri puternice poziţionate în jurul ecranului pentru a crea un halo blând, multicolor, care cuprinde direct ecranul şi pluteşte parcă ireal pe perete.

 • Perfect Pixel HD Engine pentru claritate şi fidelitate deosebite

  Perfect Pixel HD Engine pentru claritate şi fidelitate deosebite

  Experimentaţi claritatea incomparabilă cu motorul Perfect Pixel HD. Fiecare pixel al imaginii este optimizat pentru a se încadra perfect în imagine, generând o imagine mai naturală. Rezultatul este o combinaţie unică de claritate, detalii naturale, culori vii, contrast superior şi o mişcare lină şi naturală indiferent ce vizionaţi. Imaginile curate şi clare rezultă din detectarea artefactelor şi a zgomotului şi reducerea tuturor surselor de conţinut - de la multimedia la televizorul standard.

 • Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Bucuraţi-vă de acţiune fără trepidaţii. Perfect Natural Motion estimează mişcarea în imagine şi corectează trepidaţiile atât în materialul transmis, cât şi în cel preînregistrat (inclusiv filmele True Cinema de 1080p şi 24p de pe Blu-Ray şi DVD). Rezultatul îl reprezintă imaginile mai cursive şi mai silenţioase, cu claritate excelentă. Bucuraţi-vă de performanţa mişcării care depăşeşte calitatea de cinema!

 • Clear LCD de 100Hz, cu viteză de răspuns de 2ms pentru o claritate superbă a mişcării

  Clear LCD de 100Hz, cu viteză de răspuns de 2ms pentru o claritate superbă a mişcării

  Clear LCD de 100 Hz permite reproducerea mişcărilor cu o claritate superbă. Tehnologia Double Frame Rate Insertion creşte precizia reproducerii mişcărilor de peste două ori faţă de ecranele LCD convenţionale, timpul de răspuns obţinut fiind de 2 milisecunde. Acum vă puteţi bucura de imagini clare, chiar şi la deplasare rapidă pe ecran.

 • HD ready de 1080p pentru calitate optimă de afişare a imaginilor Full HD

  Savuraţi imaginile de calitate superioară cu semnale TV Full High Definition la standarde HD, precum HDTV sau Blue-ray DVD. HD Ready de 1080p este o tehnologie cu denumire protejată care oferă imagini de calitate, mult superioare celor obţinute prin HD Ready obişnuit. Această tehnologie respectă standardele stricte impuse de EICTA, oferind un ecran Full HD care afişează avantajele rezoluţiei calităţii imaginilor graţie unui semnal TV de înaltă definiţie Full HD 1920x1080p. Acesta are o conexiune universală atât pentru YPbPr analogice, cât şi conexiuni digitale necomprimate DVI sau HDMI, fiind compatibil cu tehnologia HDCP. Poate afişa semnale progresive de 1080p la 24, 50 şi 60 Hz.

 • Procesare a 2250 miliarde de culori

  Imagini naturale şi vibrante de la cel mai avansat sistem de procesare a culorilor. Cele 3 canale de culoare (RGB) sunt optimizate cu rezoluţia de 17 biţi, conducând la o putere totală de procesare a 2250 miliarde de culori. Astfel se produc culori vibrante, păstrându-se în acelaşi timp claritatea excelentă. Algoritmii avansaţi detectează tonurile pielii şi nuanţele subtile de culoare şi le procesează pentru a furniza cele mai naturale culori.

 • Contrast Dynamic 30000:1 pentru detalii negre incredibile, bogate

  Vă doriţi ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast şi cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. Dynamic Contrast va creşte contrastul cu un nivel superior de negru şi randarea exactă a umbrelor şi a culorilor întunecate. Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt şi culori vibrante.

 • Recepţie MPEG4 HDTV prin tuner DVB-T şi DVB-cablu*

  Ecranul Full HD are o rezoluţie de ecran lat de 1920 x 1080p, cea mai înaltă rezoluţie posibilă a surselor HD, pentru cea mai bună calitate posibilă a imaginii. HDTV vă permite să recepţionaţi conţinut difuzat terestru de înaltă definiţie, prin intermediul tunerului încorporat. Acceptă semnalele DVB-terestru şi DVB-cablu pentru formatele MPEG-2 şi MPEG-4. Chiar şi fără un decodor adiţional, veţi obţine o calitate audio-video excepţională.

 • DLNA PC network link pentru a naviga prin conţinutul computerului şi al reţelei la domiciliu

  PC-Network link facilitează accesul la fişierele personale cu fotografii şi muzică de pe computerul dvs. sau reţeaua la domiciliu. Utilizează conexiunea Ethernet (LAN) cu protocolul DLNA, care asigură faptul că produsele certificate DLNA vor funcţiona perfect împreună. Prin conectarea televizorului dvs. la reţeaua la domiciliu, veţi putea accesa informaţii din toate dispozitivele certificate DLNA. Navigaţi prin colecţia de fotografii digitale şi fişierele cu muzică de pe computer prin reţeaua LAN la domiciliu. Interfaţa intuitivă pentru utilizator a televizorului facilitează acest lucru prin apăsarea unui buton

 • 4 intrări HDMI cu Easylink pentru o conexiune HD completă

  EasyLink utilizează protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja funcţionalitatea între dispozitivele conectate şi televizor. Cu Easylink este necesară o singură telecomandă pentru a utiliza funcţionalităţile principale ale televizorului şi dispozitivele conectate. HDMI realizează o conexiune RGB digitală necomprimată între sursă şi ecran, pentru o calitate optimă a imaginilor. HDMI utilizează protecţia la copiere HDCP. Cu 3 intrări HDMI în spate şi 1 pe lateral, puteţi conecta mai multe surse HD, de exemplu un set top box, un player Blu-ray şi o consolă de jocuri sau o cameră video digitală.

Vezi toate Specificaţile
 • DVB-T, acceptat numai în ţările selectate
 • DVB-T MPEG4 numai pentru: Franţa, Spania, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia. DVB-C MPEG4 numai pentru distribuitorii selectaţi: Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia. Cele mai actuale informaţii sunt disponibile pe plăcuţa televizorului sau pe site-ul www.philips.com/support, la codul de produs specific.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa