Televizor LCD profesional

  Televizor LCD profesional

  O experienţă vizuală diferită

  Răsfăţaţi-vă oaspeţii cu acest televizor pentru industria hotelieră Philips Ambilight HD, care oferă o experienţă foarte diferită. Efectul unic de lumină înconjurătoare Ambilight oferă oaspeţilor dvs. o experienţă vizuală mai relaxantă şi imposibil de rivalizat Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Televizor LCD profesional

Ambilight 37", LCD, DVB-T/C MPEG4* 37HFL7561A/10 Caută produse similare

O experienţă vizuală diferită

Televizorul pentru industria hotelieră Philips Ambilight HD

 • Clear LCD de 100Hz, pentru o precizie uimitoare a mişcării (3ms)

  Clear LCD de 100Hz, pentru o precizie uimitoare a mişcării (3ms)

  Tehnologia Clear LCD de 100 Hz permite reproducerea mişcărilor cu o precizie uimitoare - imaginile sunt clare şi lipsite de scintilaţii, chiar şi în cazul mişcărilor rapide. Tehnologia Double Frame Rate Insertion funcţionează la o rată de reîmprospătare ridicată, de 100Hz, crescând precizia reproducerii mişcărilor de două ori faţă de ecranele LCD convenţionale. Timpul de răspuns obţinut este de 3 milisecunde, măsurat ca nivel BEW (Blur-Edge-Width) perceput. Această tehnologie unică dezvoltată de Philips aduce calitatea imaginilor LCD la un nou nivel.

 • Recepţie MPEG4 HDTV prin tuner DVB-T şi DVB-C cu CI+*

  HDTV vă permite să urmăriţi programe TV la cea mai bună calitate a imaginii şi sunetului, fără set-top box suplimentar. Datorită tunerului încorporat care acceptă semnalele DVB-terestru şi DVB-cablu pentru formatele MPEG-2 şi MPEG-4, recepţionaţi programe TV de înaltă definiţie la o calitate excepţională. Mai mult, cu Common Interface Plus (CI+) beneficiaţi de conţinut premium de înaltă definiţie direct pe televizor.

 • Mesaj de întâmpinare pe ecran

  Un mesaj de întâmpinare este afişat de fiecare dată când este pornit televizorul.

 • Canal Ambilight 2

  Ambilight vă oferă o experienţă vizuală substanţial îmbunătăţită, generând lumină ambientală care completează culorile şi lumina de pe ecran. De asemenea, adaugă o nouă dimensiune acestei experienţe, cufundându-vă pe deplin în programele pe care le vizionaţi. Creează atmosferă, oferă mai multă relaxare şi îmbunătăţeşte detaliile, contrastul şi culoarea imaginilor percepute. Ambilight adaptează automat şi independent culorile în funcţie de imaginile de pe ecran.

 • Ecran LCD Full HD, 1920x1080 pixeli

  Acest ecran are o rezoluţie denumită Full HD. Graţie tehnologiei de ultimă generaţie de ecrane LCD, poate oferi o rezoluţie panoramică de înaltă definiţie, de 1920 x 1080 pixeli. Este cea mai mare rezoluţie care poate fi transmisă cu tehnologia HD şi permite obţinerea celei mai bune calităţi posibile a imaginilor din orice format al semnalului de intrare HD. Produce imagini vii cu scanare progresivă, fără scintilaţii, cu strălucire optimă şi culori superbe. Această imagine vibrantă şi clară le va asigura oaspeţilor o experienţă vizuală deosebită.

 • Telecomandă pentru industria hotelieră uşor de utilizat

  Acest televizor este livrat cu o telecomandă elegantă care este proiectată special pentru utilizarea în industria hotelieră. Pentru o experienţă a utilizării uşoare, numai butoanele şi funcţiile esenţiale sunt oferite pentru oaspeţi. Suplimentar, funcţia de verificare a bateriei şi dispozitivele antifurt pentru baterii sunt caracteristici care pot contribui la operaţiunile eficiente din hotel.

 • O singură listă de canale combinată pentru canalele analogice şi digitale

  O singură listă de canale combinată pentru canalele analogice şi digitale - Aceasta permite oaspetelui să comute fără niciun efort între canalele analogice şi digitale.

 • Compatibil cu set-top box

  Acest televizor pentru hotel poate fi conectat la un set-top box, oferind energie pe scart şi protocolul Serial Express Lite.

 • Blocarea meniului de instalare

  Previne accesul neautorizat la setările de instalare şi configurare, pentru a asigura un confort maxim oaspeţilor şi pentru a evita costurile de reprogramare nenecesare.

 • Clonare USB a tuturor setărilor pentru instalare rapidă

  Asigură capacitatea de a copia uşor şi fără cabluri toate setările şi canalele programate de la un televizor la altele în mai puţin de un minut. Caracteristica asigură uniformitatea între televizoare şi reduce semnificativ timpul şi costurile de instalare.

 • Design ecologic şi carcasă ignifugă

  Viabilitatea este parte integrantă din concepţia Philips asupra activităţilor sale. Televizoarele Philips sunt proiectate şi produse conform principiilor noastre EcoDesign orientate către minimizarea impactului general asupra mediului, prin diminuarea consumului de energie, îndepărtarea substanţelor periculoase, micşorarea greutăţii, ambalarea mai eficientă şi gradul sporit de reciclare. De asemenea, televizoarele Philips au o carcasă specială, confecţionată dintr-un material ignifug. Testele independente realizate de pompieri au arătat că, în timp ce televizoarele pot intensifica uneori incendiile provocate de surse externe, televizoarele Philips nu contribuie la propagarea acestora.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa