Lampă de masă

  Lampă de masă

  Giving light a new experience

  Liniile graţioase şi o elegantă culoare albă descriu această veioză Philips Ledino, cu aspect minimalist. Aceasta are un comutator de pornire/oprire şi răspândeşte o lumină albă, caldă şi intensă cu LED-uri. Forma sa neobişnuită aduce un aspect modern în căminul dvs.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Giving light a new experience

pentru iluminarea biroului dvs. de acasă

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Această lumină utilizează cea mai nouă tehnologie Philips de iluminare cu leduri de mare putere din ultima generaţie, cu un halou luminos cu o temperatură de culoare de 2700 Kelvin.

 • Calitate superioară a luminii la putere mare

  Calitate superioară a luminii la putere mare

  Un modul de iluminare cu LED de 7,5 W produce echivalentul de lumină al unei lămpi incandescente de 40 W (350 Lumeni). Economisiţi energie cu putere mare de iluminare.

 • Durată de utilizare extrem de lungă

  Durată de utilizare extrem de lungă

  O sursă de lumină în care puteţi avea încredere. Corpurile de iluminat Philips LED oferă o durată de viaţă extrem de lungă de minim 20.000 de ore (care echivalează cu 20 de ani, pe baza unei utilizări medii de 3 ore / zi cu un număr de cel puţin 13.000 cicluri de pornire/oprire). Cu lămpile de iluminat cu lumină LED de la Philips nu va trebui să vă preocupaţi de întreţinerea sau înlocuirea lămpii în timp ce vă bucuraţi de ambianţa perfectă în locuinţa dvs.

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Tehnologia de iluminare cu LED-uri utilizată în corpurile de iluminat Philips este foarte eficientă din punct de vedere energetic (modulul de 7,5 W produce 350 lumeni). Ca urmare, fiecare corp de iluminare economiseşte energie, ajutând consumatorii să economisească bani cu facturile la electricitate şi să contribuie la protecţia mediului. Pentru iluminarea casei eficientă energetic şi care oferă lumină excelentă într-o gamă de modele contemporane, căutaţi produsele LED Philips.

 • Fuziune între lumină şi design

  Această lampă de design are o lumină minimalistă în esenţă care sfidează limitele tradiţionale, creând lumină şi forme de lumină ce inspiră puritate şi frumuseţe.

 • Comutator pornit/oprit pe articol

  Cu butonul integrat discret în articol, puteţi cu uşurinţă să aprindeţi sau să stingeţi lumina.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa