Lampă de masă

  Lampă de masă

  Decoraţi-vă casa cu lumină

  Structura geometrică asemănătoare cu o minge de golf utilizată în această familie de lămpi albe, pure creează umbre de lumină interesante şi face o declaraţie puternică de design. Exteriorul inovator este completat de stative şi cadre din nichel, pentru o estetică inteligentă.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Decoraţi-vă casa cu lumină

 • Aplicaţii şi finisaje multiple care se potrivesc cu gusturile dvs.

  Aplicaţii şi finisaje multiple care se potrivesc cu gusturile dvs.

  Dacă vă place să contribuiţi la design şi doriţi să experimentaţi cu cele mai noi stiluri şi teme din casa dvs, încercaţi Philips myStyle. Aceasta este o gamă de lustre decorative, lămpi de perete, de tavan, de podea şi de masă din materiale premium şi în diferite culori.

 • Economie de energie de până la 40%

  Economie de energie de până la 40%

  Această lampă economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Variator pe produs

  Variator pe produs

  Un variator este furnizat pe corpul de iluminat propriu-zis, permiţându-vă pur şi simplu să reglaţi lumina aşa cum doriţi.

 • Forme expresive şi elegante, materiale premium

  Philips myStyle este proiectat să se potrivească perfect cu toate decoraţiunile interioare, oferind mai multe stiluri pentru a se combina perfect cu orice cămin. Cu multe aplicaţii şi finisaje, acesta se combină excelent cu elemente precum perdele, mobilă, vopsea şi accesorii pentru a completa aspectul dorit. Atenţia specială pentru detalii şi design vă ajută să exprimaţi stilul dvs. personal, pentru a decora interiorul exact aşa cum doriţi. Acest lucru înseamnă ambient şi încăperi atractive de care vă veţi bucura împreună cu prietenii şi familia.

 • Lampă (lămpi) Philips inclus(e)

  Acest corp de iluminat este prevăzut cu lampă (lămpi) Philips, oferindu-vă cea mai bună calitate şi cel mai bun efect de lumină, care corespund corpului dvs. de iluminat.

 • Strălucitor cu lumină

  Acest corp de iluminat oferă lumină strălucitoare pentru a evidenţa caracteristici sau a crea o ambianţă plăcută în camera dvs., economisind în acelaşi timp energie în comparaţie cu lămpile tradiţionale cu halogen.

 • Durată de viaţă de până la 2.000 de ore

  Lămpile Eco-Clasice durează până la 2.000 ore.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa