Pendul

  Pendul

  Decoraţi-vă casa cu lumină

  Coborând din tavan, lustra reglabilă albă Philips myLiving Ely se mândreşte cu patru lămpi ce emană o lumină uniformă. Creată din nichel şi pluş, această lustră fabuloasă aduce eleganţă în orice sufragerie. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Decoraţi-vă casa cu lumină

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unităţi numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Klein redusă produc o lumină mai caldă şi mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Klein mai mare produc o lumină mai rece şi mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Întotdeauna este inclus un bec Philips

  Întotdeauna este inclus un bec Philips

  Becurile de înaltă calitate Philips sunt incluse în cutie pentru a se obţine cel mai bun efect de iluminat.

 • Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

  Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

  Reglaţi intensitatea luminoasă a acestei lămpi Philips cu ajutorul unui variator (nu este inclus). Acesta face lumina ideală pentru evidenţierea unei caracteristici sau pentru crearea unui ambient potrivit pentru orice ocazie, fie că este o cină în doi sau că vă relaxaţi cu familia şi cu prietenii în camera de zi.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă eficientă energetic de la Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-te să economisesti bani la facturile de energie şi să contribui la protejarea mediului.

 • Înălţimea pandantivului este uşor de reglat

  Înălţimea acestei lustre Philips poate fi reglată oricând. Prin intermediul unui braţ telescopic pe care îl puteţi răsuci cu uşurinţă pentru a scurta sau a lungi lustra.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa