Pendul

  Pendul

  Creează stilul de iluminat potrivit

  Bucură-te de designul emblematic cu lampa vintage care se potriveşte perfect stilului tău. Lustra Philips myLiving Surrey este finisată în culoarea cuprului strălucitor, cu interior alb. Designul clasic arată excelent atât în interioarele moderne, cât şi în cele retro. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Creează stilul de iluminat potrivit

Completează aspectul vintage

 • Perfect pentru relaxare şi socializare

  Camera de zi este sufletul oricărui cămin - un loc unde familia se adună pentru a se relaxa şi unde musafirii socializează. Iluminarea pentru camera dvs. de zi şi pentru dormitor trebuie să fie flexibilă şi uşor de reglat pentru diferite tipuri de utilizare pe perioada zilei. Poziţionarea atentă a diferitelor surse de lumină şi jocul cu straturile de lumină ajută la crearea unui sentiment de spaţiu şi oferă camerei o senzaţie călduroasă şi primitoare.

 • Materiale de calitate înaltă

  Această lampă este sculptată din modele stratificate cu materiale de înaltă calitate şi finisaje superioare. Acestea asigură un produs rezistent şi durabil, care îţi va îmbunătăţi locuinţa pentru mulţi ani de acum înainte.

 • Creează o atmosferă elegantă şi intimă

  Această lampă are un aspect nou, frumos, cu un design atemporal. Forma emblematică reprezintă o combinaţie superbă între trecut şi prezent. La fel de atrăgătoare într-un interior modern sau retro, această lumină îţi permite să combini stilul clasic cu cel contemporan, pentru o locuinţă care oferă un aspect şi o senzaţie plăcute.

 • Becul nu este inclus

  Această lampă nu este echipată cu bec, ceea ce îţi permite să alegi între puterea luminoasă care se potriveşte cel mai bine camerei şi preferinţelor tale personale. Un bec LED Philips îţi va asigura o înaltă calitate şi o putere luminoasă de durată.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa