Lirio

Lirio

Lampă de plafon

  Lirio

  Lampă de plafon

  Creaţi umbre prin controlarea luminii

  Clemele robuste din aluminiu turnat fixează panoul din sticlă gros pe o bază pătrată sau alungită cu finisaj din wenge sau aluminiu. Kwadro. Pur şi simplu strălucitor. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Lirio Lampă de plafon

KWADRO, crom mat 3450417LI Caută produse similare

Creaţi umbre prin controlarea luminii

 • Adecvat pentru montarea pe perete şi pe tavan

  Adecvat pentru montarea pe perete şi pe tavan

  Această lampă poate fi instalată în două moduri: pe perete sau pe tavan, permiţându-vă să-i oferiţi locul adecvat în camera dvs.

 • Designuri simple şi linii expresive

  Reprezintă iluminatul mai mult decât o soluţie funcţională la problema întunericului? Lirio de la Philips răspunde la această întrebare într-un mod provocator şi fără compromisuri, cu designuri care vă inspiră să creaţi lumină şi să controlaţi umbra în mediul dvs.

 • Aspect şi senzaţie unice pentru a vă lumina casa

  Aspectul şi senzaţia unice ale corpurilor de iluminat Lirio de la Philips creează lumină şi ambianţă în căminul dvs. Răsfăţaţi-vă cu o piesă declarativă pentru a vă completa identitatea şi stilul locuinţei.

 • Materiale de ultimă generaţie şi calitate remarcabilă

  Cea mai recentă tehnologie combinată cu tehnicile avansate de artizanat de înaltă calitate într-o gamă largă, echilibrată de soluţii de iluminat cu adevărat surprinzătoare şi satisfăcătoare: Lirio de la Philips este la fel de unică pe cât este de rafinată.

 • Bec (becuri) Philips incluse

  Această lampă este prevăzută cu bec(becuri) Philips, oferindu-vă cea mai bună calitate şi cel mai bun efect de lumină, care corespund lămpii dvs.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa